НАЧАЛО Други

Tezos ще пуска “Betanet”

29.10.2018 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tezos ще пуска “Betanet”

Фондацията Tezos стартира своята бета мрежа, наречайки хода "инфлексна точка" за проекта, според официално изявление на 30-ти юни.

Според изявлението на Tezos, екипът предложи генезисния блок на т.нар. “Betanet” и транзакциите могат да бъдат обработени в мрежата. Екипът на Tezos също заяви, че потребителите могат да започнат да валидират блокове или “печене” след първите седем цикъла, които според тях са около три седмици.

В изявлението си компанията насърчава членовете на общността да предприемат предпазни мерки, за да гарантират сигурността на техните монети, докато взаимодействат с betanet. Тезос също така предупреждава, че няма нищо, което фирмата може да направи, ако се изгубят или откраднат “tezzies” токените (XTZ).

Според уебсайта на Tezos betanet се пуска в очакване на по-големият старт на основната мрежа в бъдеще.

По време на първоначалното му предлагане на монети (ICO) през юли 2017 г. е достигнало рекордните 232 млн. долара. Поради това, Tezos е обект на проверка и множество съдебни дела относно спазването на регулациите на Комисията за ценни книжа и фондови борси в САЩ. Съдебните дела твърдят, че токените на Tezos трябва да се считат за ценни книжа съгласно законодателството на САЩ, което означава, че те би трябвало да бъдат регистрирани в SEC, за да бъдат законно продавани на американски инвеститори.

Платформата също получи критики за забавяне на пращането на токени на инвеститори след ICOто. След продажбата на символи се появи спор между съоснователите Артър и Катлийн Брайтман, които притежават правата на интелектуалната собственост на Tezos, и президента на борда на фондацията Йохан Гиверс, който контролира натрупаните средства, което води до забавяне на старта на платформата.

През април г-н Tezos Arthur Breitman беше глобен 20,000 щатски долара от регулаторите в САЩ и му е забранено да извършва брокерска дейност до 2020 г., защото не успя да разкрие на FINRA свързаните с ” Tezos ” външни бизнес дейности, докато работи за “Морган Стенли”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Проблеми за OpenAI в Европа заради фалшива информация

OpenAI, ръководена от Сам Олтман, е изправена пред правни предизвикателства в Европейския съюз, тъй като Европейският център за дигитални права (NOYB) подава жалба срещу централата за изкуствен интелект.

30.04.2024 14:30 2 мин. четене

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Прогнози за цената на акциите на Google след блестящото първо тримесечие

Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Alphabet, подчерта дългогодишния ангажимент на компанията към изкуствения интелект (AI) по време на скорошния си разговор за печалбите.

30.04.2024 13:00 2 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.