НАЧАЛО Други

Защо ламбото е символ на крипто ентусиастите?

25.10.2018 16:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо ламбото е символ на крипто ентусиастите?

Ламборджини отдавна е емблема на богатството сред крипто инвеститорите.

В италианската марка луксозни автомобили има много символика за крипто инвеститорите, които са на ръба на излизането от играта – кеш аут.

Докато инвеститорите се призовават да HODL, за да придобият достатъчно крипто и да направят ценна възвращаемост, кеш аута да купи Ламборджини е единственото изключение в този случай, което до голяма степен е одобрено в пространството на криптовалути.

Значение на ламбо традицията

През февруари 2018 г. интернет бе в окото на бурята, когато 35-годишният Питър Садингтън, ранен инвеститор на криптовалути, закупи Ламборджини Хуракан за $200 000 с 45 биткойна. Садингтън, който инвестира в BTC през 2011 г., в ранните години на флагманската криптовалута е закупил всички 45 BTC на по-малко от $115.

През декември, когато цената на BTC достигна своя връх, всеки Биткойн на Садингтън беше на стойност около $20 000. Разкривайки, че той е бил HODLER в продължение на осем години, той призова колеги инвеститори да направят същото.

Когато се пусне нов токен, инвеститорите започват със скептицизъм, поради възможността за нелегитимност върху стойността на крипто токена. Ламбо традицията, обаче, означава височината на бичи изблик; когато стойността на един токен скочи по-високо от първоначалната й стойност, което дава възможност на инвеститорите да спечелят големи суми.

Основателят на Етериум не е фен на ламбо традицията

Когато ламбо, често използван термин в крипто пространството, има доста дълбоко влияние сред крипто инвеститорите, отколкото повечето хора вероятно знаят. Терминът се опитва да предвиди кога пазарите на криптовалути ще достигнат междинен етап, който да позволи на притежателите на токени да закупят ламборджини.

Докато крипто инвеститорите продължават да се държат здраво за ламбо традицията, основателят на Етериум , Виталик Бутерин изрази своето неодобрение на тенденцията през 2017 г., когато meme картина на Бутерин като религиозен водач, протягащ ръце напред с ламбо в тях – символ, който има за цел допълнително да насърчава одобрението. В отговор на meme-то в Twitter, Бутерин каза:

Ако всичко, което постигаме, е ламбо meme-та и незрящи думи, тогава ще си тръгна. Въпреки че все още имам много надежда, че общността може да се насочи в правилната посока.

Няколко инвеститори в криптовалути са признали, че наистина няма никаква присъща стойност при закупуването на ламборджини. Въпреки това, намерението зад това действие остава едно от тези, с най-голямо значение за инвеститорите в крипто.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.