НАЧАЛО Алткойни

Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

22.10.2018 8:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

Мелбърн сега е дом на нов блокчейн център, където представителите на NEM ще предоставят подкрепа на членовете на обществеността за технологията на блокчейн и криптовалутите.

Центърът (NEM Blockchain Hub) ще бъде домакин на образователни програми и блокчейн събития и ще служи също и като бизнес инкубатор и център за поддръжка на блокчейн стартъпи, базирани на NEM. Като се възползва от местната подкрепа чрез партньорства в Австралия и Нова Зеландия, като TravelbyBit, Австралия има ярки перспективи за фондация NEM.

Растежът на NEM в Тихоокеанския регион

Стартирала през 2015 г., New Economy Movement (NEM) е платформа, която носи нови функции в блокчейн системата. Валутата на платформата, XEM се е увеличила в стойността, тъй като е била вдигната от търговския блокчейн, Mijin. NEM сега се стреми да помогне за отключването на предимствата на блокчейн технологията чрез субсидии и други приноси.

Ръководителят на фондация NEM в Австралия и Нова Зеландия, Дзиан Чан заяви, че стартирането на NEM блокчейн център в Мелбърн е силен знак за ангажираността на NEM да подкрепя иновациите в Австралия и света.

Според Чан, NEM присъства в над 40 страни, като първата си операция в Австралия стартира на FinTech фестивала Australia Intersekt, миналата година. Бързото разширяване на NEM може да се дължи на наличието на подобни центрове в други страни.

LaunchVic, стартъп support програма, пусната през 2016 г. с подкрепата на викторианското правителство, също изрази удоволствие от възможностите, създадени от новия център.

Говорейки за центъра, Кейт Корник, главен изпълнителен директор на LaunchVic, съобщи:

Блокчейн е бързо развиваща се технология и LaunchVic има удоволствието да приветства NEM във викторианския иновационен център. Това ще се превърне в мултисекторен съвместен механизъм, който отпразнува сътрудничеството и иновациите за повече от 360 от най-големите стартъпи, ускорители и инкубатори в Австралия.

Генералeн мениджър на Blockchain Center, Карън Коен, също изрази удоволствие от перспективите за работа върху търсенето в рамките на общността, за да разбере разликата между различните протоколи на блокчейн.

Както NEM Blockchain Hub, така и Blockchain Center също ще са част от Stone & Chalk, австралийски финтех център, който миналата година се разшири от Сидни до Мелбърн. Алън Тес, генерален мениджър за Stone & Chalk, изразява оптимизъм, че сътрудничеството ще доведе до “голямо разнообразие на блокчейн сцената извън съзнанието на Биткойн и Етериум и до друг пример за криптовалути на платформено ниво и как те се различават взаимно”.

NEM също така обяви, че работи за това да има повече австралийски партньори и планове за някои ICO, базирани на NEM, в бъдеще.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.