НАЧАЛО Други

Бивш директор в Linkedin се присъединява към Coinbase

19.09.2018 8:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бивш директор в Linkedin се присъединява към Coinbase

Бивш директор в LinkedIn, Майкъл Ли, наскоро се присъедини към голямата крипто борса и портфейл Coinbase, като вицепрезидент на данните, съобщава TechCrunch на 18-ти септември.

Ли започва кариерата си в LinkedIn като директор на Business Analytics през 2011 г. Експертът развива професионалния си опит в ориентираната към бизнес и работодателство компания, работеща по бизнес анализи и наука за данни.

В публикацията си в LinkedIn Ли отбеляза, че централизираната организация на данните е “стратегически начин да се извлече максимална полза от данните за компанията”, твърдейки, че тя е “все още нова концепция за много компании”, включително тези в Силиконовата долина.

Експертът по данни също така предполага, че силната организация на данните “се превръща в номер едно избор за все повече и повече компании” в среда на бързо растящи данни и по-строги правила за тях.

Що се отнася до новата му позиция в Coinbase, Ли подчерта в пост в Medium, че данните са “основен” аспект на овластяването на мисията на Coinbase, както и “основната стратегия” за предоставяне на “най-надеждните и най-лесни за използване” крипто услуги, и създаване на решения за данни за случаите на използване на блокчейн.

По-рано през август, Coinbase наемаше бившите уеб услуги на Amazon (AWS) и служителя на Microsoft Тим Вагнер като вицепрезидент на инженерството. Преди това крипто обменът обяви, че бившият изпълнителен директор на Pershing Джеф Хоровиц, ще се присъедини към компанията като Chief Compliance Officer.

През април, съоснователят на LinkedIn и бившият главен оперативен директор Ерик Лай, стартира услуга за репутация, която позволява на потребителите да проверяват екипите зад ICO, което от своя страна има за цел да помогне на потенциалните инвеститори да определят дали даден проект е легитимен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) набра над $1 милион в текущото си ICO, за да оглави търговията с токенизирани ETF на крипто пазара. Това новаторско развитие за ETFSwap (ETFS) демонстрира нарастващия интерес и доверие към новия подход за предлагане на ETF активи на крипто потребителите.

05.05.2024 21:00 4 мин. четене

Защо сътрудничеството между Китай и Европа е толко важно за световната икономика

Завършването на железопътната линия Унгария-Сърбия, водещ проект на китайската инициатива „Пояс и път“ (BRI), обещава да облекчи умората от пътуването на Балканите.

05.05.2024 19:00 2 мин. четене

Икономиката на Палестина е унищожена заради войната с Израел

Неотдавнашен доклад на ООН разкрива, че израелската офанзива в ивицата Газа е причинила значителни затруднения в социално-икономическото развитие на Палестина, които се равняват на повече от 20 години спад.

05.05.2024 18:00 2 мин. четене

Американците вече не се притесняват толкова от стагфлация

Изглежда, че неотдавнашната траектория на американската икономика се е отдалечила от опасността от стагфлация, което облекчава опасенията на анализаторите и успокоява пазарната тревога.

05.05.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.