НАЧАЛО Други

Децентрализираните валути имат ли предимство?

16.09.2018 13:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализираните валути имат ли предимство?

Криоптовалутите имат толкова много технологии зад тях, които са превзели финансовите сектори от цял свят и това е главно благодарение на своята децентрализирана система.

От въвеждането им в света, крипто се оказа това, което много търговци чакат.

Във финансовия свят, свободата всъщност не беше нещо обичайно, но с въвеждането на криптовалутите, рестрикцията изчезва.

Освен инвестициите, много търговци на крипто изглежда са заловени между централизма и децентрализацията в крипто пространството.

Децентрализираната идея е пакетна сделка за много инвеститори. Да можем да ги освободим от всякакви ценности, източващи субекти, които ги изяждат чрез посредници, трети страни, централни сили, правителство и др.

Централизираните криптота не са под контрола на правителствата, но мисълта, че някой е “зад волана” и има способността да го изключи за хиляди инвеститори, е ужасяваща мисъл.

Свободата и неяснотата на пазара са това, което привлича инвеститорите в индустрията.

Когато става въпрос за света на крипто, предпочитанията и какво харесват индивидуални хора са от решаващо значение. Въпреки това, когато са изиграни вече всички карти, изглежда, че децентрализираните цифрови валути са тези, които са в полза, и тези, които имат ключа към централизираните цифрови валути. Това би се дължало на простата концепция зад него.

Дали тази технология ще пусне своите корени в новия свят или ще отшуми в близките години е повод за множество дискусии и дебати, които тепърво предстои да видим.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Защо Саудитска Арабия увеличава цените на петрола за пазарите в Азия

Саудитска Арабия повиши цената на петрола си за клиенти в Азия, включително Китай, преди предстоящата среща на ОПЕК+ относно производствените цели.

07.05.2024 18:30 3 мин. четене

Крипто борсата Crypto.com достигна 100 милиона потребители по целия свят

На 6 май 2024 г. Crypto.com, известна крипто борса, гордо обяви, че е надхвърлила 100 милиона потребители в световен мащаб.

07.05.2024 17:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът Exodus получи одобрение от Нюйоркската фондова борса

Exodus Movement обяви, че акциите на компанията EXOD ще бъдат регистрирани на борсата NYSE A от четвъртък според изявление на компанията.

07.05.2024 17:00 2 мин. четене

Владимир Путин официално положи клетва като президент на Русия

Владимир Путин официално пое президентския пост на Русия след полагане на клетва в Кремълски дворец. Той бе избран лидер на страната през следващите шест години, до 2030 г.

07.05.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.