НАЧАЛО Други

Топ 5 световни блокчейн събития които да посетите този сезон

16.09.2018 11:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 световни блокчейн събития които да посетите този сезон

В рамките на една процъфтяваща блокчейн общност се организират безброй невероятни събития по целия свят, които обсъждат най-новите тенденции в технологиите, изследват възможностите за растеж на крипто и най-вече предлагат възможност на хората да се срещнат с лидери в индустрията и да получат ценни съвети.

Тези събития предлагат на предстоящи ICO и блокчейн стартъпи, възможност да се свържат с блокчейн експерти и да сключат споразумения за партньорство, които помагат в усилията им да правят нововъведения. Лидери на стартъпи, инвеститори, крипто ентусиасти и експерти присъстват на тези конференции с цел да образоват масите и да популяризират иновациите.

Ето списък на топ 5 предстоящи Глобални Блокчейн Събития, които не бива да пропускате този сезон:

1. Blockshow Asia 2018:

Организиран в Сингапур: 29-30 ноември 2018 г.

Blockshow Asia 2018, организирана от CoinTelegraph, привлича известни браншове, сред които са известни говорители като Саймън Диксън, Брок Пиърс, Александър Иванов и др. Събитието има за цел да предложи на блокчейн общността възможност за споделяне на знания за платформата и обсъждане на належащите проблеми. Предлага на предстоящи ICO-та и блокчейн предприятия, платформа за да се свързват новаторски решения и нови продукти.

2. United Conference of Internet Money, 2018:

Организиран в Сингапур: 26-27 ноември 2018 г.

Събитие, което има за цел да катализира децентрализацията и да обсъди идеи, за да проправи път към технологичните революции, UCIM е платформа, в която крипто ентусиастите и стартъп ICO организации могат да проучат възможностите за масово приемане на крипто. С над 800 делегати и 25 говорители на изпълнителната власт, дискусията ще се фокусира главно върху разкриването на изкуството на успешните инвестиции, използването на блокчейн за разрушаване на традиционните индустрии и разбирането на регулаторните аспекти и влиянието им върху базираните на блокчейн стартъпи.

Конференцията разполага с ексклузивни платформи като Yacht Party, Investor Roundtable, Press Meet и Partners Connect, които позволяват на физическите лица да се свържат с експерти от бранша и да се срещнат с потенциални инвеститори в индустрията.

3. Malta Blockchain Summit:

Организиран в Малта: 1-2 ноември 2018 г.

Впечатляваща характеристика на тази конференция е, че министър-председателят на Малта самият е основният говорител на срещата. С възникващите идеи от Малта за разработване на регулаторна рамка за блокчейн, събитието, включващо висши служители от правителството на Малта, включва и множество блокчейн експерти и иноватори в рамките на индустрията. С около 4000 делегати, които се очаква да участват в събитието, конференцията ще включва хакатон, ICO част, посветена на обсъждането на неотложните проблеми в регулаторните рамки на блокчейн, свързване на предстоящи стартъпи и проекти с инвеститори, крипто управление и покана за маркетингови идеи на ICO от експерти в индустрията.

4. Blockchain Venture Summit:

Организиран в Лондон: 21 ноември 2018 г.

Представяйки някои от високопоставените и изключителни високоговорители, Blockchain Venture Summit предлага на хората и крипто ентусиастите огромна възможност да придобият представа за тази бързо растяща екосистема. Конференцията подчертава специализираната секция Startup Lounge, която позволява на предстоящите блокчейн компании да излагат продукти и услуги.

5. Blockcon 2018:

Организиран в Санта Моника, САЩ: 10-11 октомври 2018 г.

Конференцията има за цел да образова блокчейн общността и да предложи на индивидите платформа за успех, в рамките на екосистемата. Крипто ентусиасти, които се интересуват от децентрализацията на екосистемата, технологичната прозрачност, привеждане на иновациите, могат да присъстват на това събитие, където ще откриете възможност да съберете съвети и да се свържете със CEO, VC, DApp Developers, правен персонал и да спечелят идея за това какъв маркетинг да се приложи на вашия стартъп

Блокчейн събитията и конференции представляват критична част от индустрията и са важни, за да бъдат използвани от съществуващи фирми, както и начинаещи. Освен че предлагат ексклузивно съдържание и експертни мнения, тези пет събития разширяват възможностите за работа в мрежа и партньорство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Американските инвеститори трябва да насочат парите си към облигации – BlackRock

В неотдавнашна публикация на BlackRock се посочва, че облигациите могат да бъдат добър избор, особено при достигането на нови високи нива на доходност.

08.05.2024 14:00 2 мин. четене

Цените на златото са стабилни на фона на по-силния долар

Цената на златото (XAU/USD) привлече интереса на някои инвеститори по време на азиатската търговска сесия в сряда.

08.05.2024 13:30 2 мин. четене

Назначиха ръководител на Binance за Министър на дигиталното развитие

Скорошното назначаване на Жаслан Мадиев, генерален мениджър на подразделението на Binance в Казахстан, за министър на дигиталното развитие в страната има значителни последици, особено за Binance и крипто пазара в Казахстан.

08.05.2024 12:30 2 мин. четене

Банковият гигант UBS с първата си печалба след придобиването на Credit Suisse

UBS обяви нетна печалба в размер на $1.8 милиарда за периода януари-март, което е първата тримесечна печалба на банката, откакто придоби закъсалата Credit Suisse.

08.05.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.