НАЧАЛО Други

Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

16.09.2018 9:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

Низходящата тенденция на криптотовалутите през тази година повдига много въпроси, страх и безпокойство сред крипто инвеститорите и всички се питат накъде се е запътил Биткойн.

Един автор, Джoфри Kaвини предложи отговор на този въпрос, като каза, че Биткойн се насочва към далеч по-лоша тенденция на спад, вероятно от останалата част от 2018 до следващите две години.

В статия, публикувана на 14-ти септември, Кавини каза, че прогнозите за дъното на цените на BTC са твърде високи и така дават на инвеститорите фалшиво чувство за сигурност.

Сравнявайки тенденцията за тестовете от 2017 г. и 2018 г., той каза, че ако цената на актива може да се повиши от $1700 до $19,000, тогава може да падне под $1,000, дори да се каже, че може да достигне $0,01.

Според статията Кавини не смята, че сега е най-доброто време да се инвестира в Биткойн, просто защото цените са надолу, за разлика от това, което някои автори са написали за експертни мнения за пазарните тенденции.

Един от най-големите предупредителни знаци за мен е самодоволството, което виждам наскоро и в момента сред Биткойн и крипто биковете. Всеки, който гледаше CNBC през последните седмици за специални събития, свързани с Биткойн и криптото, имаше шанс да стане свидетел на това. Погледът на лицата им излъчва саркастичното “Какво? Аз да се тревожа?” Те се държат така, сякаш не са ни най-малко загрижени за рисковете, свързани с инвестирането и търговията с биткойн и криптовалути.

През август 2000 г. авторът също така сравнява пазара на Биткойн с дотком балона. Той предупреди, че дотком пазарът достига най-високата си стойност през март 2000 г., но повечето инвеститори не са знаели за него и са инвестирали до големия балон Август, следван от 2001 г., когато пазарът се влошава, същата съдба се случва и на онези, които понастоящем инвестират в бизнеса и се надяват на внезапен завой, както прогнозираха пазарните анализатори.

Самият Джофри Кавини е инвеститор, който започна през май 2017 г., но продаде повечето си цифрови активи през декември 2017 г., когато пазарът беше най-печеливш. Той твърди, че е предупредил хората по онова време да продават своите криптовалути, но повечето не го послушаха и загубиха много пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether налива $200 милиона в развитието на технологията за мозъчни чипове

Компанията, отговорна за водещата по пазарна капитализация стабилна монета, обвързана с американски долари, отделя сериозни ресурси за предприятие за „мозъчно-компютърен интерфейс“ (BCI).

30.04.2024 22:00 2 мин. четене

Япония ще използва блокчейн, за да защитава рядка порода кучета

За да се справи с нарастващата загриженост относно автентичността на документите за произход и проблема с изгубените сертификати, Дружеството за опазване на кучешката порода се насочва към съвременни решения.

30.04.2024 21:30 2 мин. четене

Цените на златото спадат – каква е причината?

След три последователни месеца на повишение цените на златото отбелязаха спад днес, като се понижиха до около $2,308 за тройунция.

30.04.2024 20:00 1 мин. четене

Цените на петрола спадат на фона на вероятността за мирни преговори между Израел и Хамас

Цените на петрола се понижиха в понеделник, тъй като вниманието се насочи към намаляване на геополитическото напрежение на фона на съобщенията за потенциални преговори за прекратяване на огъня между Израел и Хамас.

30.04.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.