НАЧАЛО Алткойни

Възходящото движение на Dash

08.09.2018 21:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възходящото движение на Dash

  1. Dash в събота продължи да се покачва нагоре сред силен сантимент за купуване.

Двойката DASH / USD в сряда определи седмичното си дъно на 156.60.

След това двойката претърпя добро движение до 186.70 в рамките на деня, преминавайки през решаващи зони на съпротива по време на четвъртата търговска сесия.

Бичето настроение продължи да процъфтява въпреки някои леки спънки към 171.00 в петък. И сега, през последните 24 часа, DASH / USD успя да запише нов дневен връх близо до 196.30-фиат.

Последното рали на Dash се дължи на новоучреденото си членство в южноамериканска мобилна компания. Krypto Mobile Corporations, стартъп в традиционен смисъл, интегрира опция за плащане с Dash на своите мобилни телефони. Компанията е силно активна в регионите с недостиг на пари в Латинска Америка, включително и във Венецуела. Предлагайки на търговците и потребителите си възможност да изберат Dash, компанията вдъхва нови бичи настроения в Dash общността.

Dash срещу други монети се очертава като предпочитаната криптoвалута във Венецуела. Dash Force News съобщава, че от 3,000 търговци, изброени в услугата Krypto Mobile Corporations, 1,375 са от Южна Америка. Докато приемането на на Биткойн и Биткойн Кеш продължава да спада, не се забелязва подобен спад при Dash , подсказвайки, че монетата е се ползва активно на венецуелския пазар.

Пъмпът не е нещо ново на крипто пазара. Затова не трябва да се превъзбуждаме – поне засега.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

EigenLayer, водещ протокол за рестейкинг на Етериум, обяви значително разширяване на първоначалното си разпространение на EIGEN токени в отговор на критиките на общността.

04.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.