НАЧАЛО Други

NEXT BLOCK конференция в София този Септември

21.08.2018 18:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NEXT BLOCK конференция в София този Септември

Втората итерация на конференцията NEXT BLOCK, организирана от Krypton Events, ще се проведе в столицата на 14-ти септември.

След успеха на NEXT BLOCK в Киев, Krypton Events и Cryptovest, компании в екосистемата “Krypton Capital”, ще проведат едно от най-изявените събития в бранша в София, предлагайки невероятна възможност за нетуъркинг, популяризиране на иновативни проекти и подкрепа на стартиращи фирми в Източна Европа.

Krypton Capital (KC) изгражда всеобхватна крипто-екосистема с цел да предостави на браншовите предприятия всичко, от което се нуждаят за успешен растеж.

Участието в подобни събития като конференции NEXT BLOCK корелира със стратегическата визия на KC за насърчаване на информираността за крипто и блокчейн и създаването на благоприятни условия за развитието на индустрията.

Говорейки за предстоящото събитие, Илан Цория, главен изпълнителен директор и основател на KC, каза:

Източна Европа е обещаващ регион по отношение на криптовалути и блокчейн с много успешни стартиращи компании, произхождащи от Украйна, България и други страни от ЕЕ. Нашият NEXT BLOCK в Киев беше успех, което доказва, че регионът се нуждае от висококачествени събития от този род. Ние от Krypton Capital искаме да останем на върха на блокчейн революцията и да определим дневния ред за следващите години.

Next Block конференцията “Еволюция на парите” ще включва изтъкнати технологични експерти, ръководители на блокчейн стартъпи, известни крипто-инвеститори и индустриални визионери от цял ​​свят и ще предостави отлични възможности за нетуъркинг.

Повече от 350 участници и 20-те водещи лектори ще обсъдят съществуващите проблеми и бъдещото развитие на индустрията в София на 14-ти септември.

София практически се е избирала като мястото за това събитие. Приятелската финансова регулация и толерантните банкови политики привлякоха стотици блокчейн компании в града, което се превърна в един от най-жизнените центрове за крипто индустрията.

Предвид разрастващия се интерес към нови технологии в България и Източна Европа като цяло, регионът отчаяно се нуждае от висококачествено съдържание и образователни събития, където участниците могат да разширят знанията си, да придобият полезни познания, да се включат в критични дискусии и да се възползват от нетуъркинг възможностите.

Преобладаващото мнозинство от прочутите блок-събития се провеждат в Западна Европа, Азия или Америка, оставяйки източно европейските компании и инвеститори да се ходят по второстепенни конференции или да посещават ексклузивни конференции на други места.

NEXT BLOCK в София е опит да се преодолее този модел и да се определят нови стандарти за региона, като същевременно се създават образователни, бизнес и инвестиционни възможности за разрастващата се общност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето кои са основните правила, които трябва да следват крипто проектите

Andreessen Horowitz, известна инвестиционна компания, фокусирана върху криптовалутите, наскоро очерта пет основни насоки за нововъзникващите проекти за токени.

28.04.2024 20:00 2 мин. четене

БРИКС: Излезна още информация за новата валута на съюза

Алиансът БРИКС напредва в развитието на своята обща валута, като същевременно активно насърчава използването на местни валути от страните членки.

28.04.2024 19:00 3 мин. четене

Прогноза за цената на златото през май 2024 година

С наближаването на май 2024 г. пазарът на злато се намира в ключов момент, повлиян от различни фактори, включително геополитическа стабилност, икономически показатели и очаквания по отношение на паричните политики.

28.04.2024 16:00 2 мин. четене

Америка се подготвя за евентуален срив на топ банка от Уолстрийт

Федералната корпорация за застраховане на депозитите (FDIC) очерта стратегии, с които да подготви себе си и другите регулаторни органи за справяне с евентуален фалит на значими банки на Уолстрийт.

28.04.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.