НАЧАЛО Други

ShapeShift придобиват инструмент за бърза обмяна на Биткойн за други криптота

09.08.2018 17:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ShapeShift придобиват инструмент за бърза обмяна на Биткойн за други криптота

ShapeShift придоби стартъп, който разработи инструмент за по-ефикасен обмен на криптовалути.

Компанията съобщи в сряда, че е придобила базирания в Тексас Bitfract, след като е направил инструмента – позволявайки обмен на Биткойн за “десетки цифрови активи в една транзакция”, използвайки API на компанията. Идеята е, че инструментът улеснява крипто купувачите да променят портфолиото си, без да се налага да извършват многобройни транзакции.

“Това показа голямо привеждане в съответствие на стратегията, мисленето и тяхното изпълнение беше толкова изключително, че искахме да донесем техния талантлив екип и технология на борда”, каза Ерик Ворхис в изявление.

Инструментът работи, като дава възможност на инвеститорите да избират какъв процент от техните дялове трябва да бъде в определен актив, да добавят адресите на целевите портфейли и да изпращат BTC в една масова транзакция.

ShapeShift възнамерява да продължи да използва инструмента на Bitfract в сегашната си форма “като демонстрация на силата на отворения API на ShapeShift”. Обменът обаче също така ще интегрира механизма на платформата в собствената си платформа, като създава естествена функция “многократни изходящи транзакции”.

“Вярваме в децентрализирано бъдеще, при което лицата свободно контролират своето цифрово богатство, а за екипа е чест да работи заедно с Ерик и всички в ShapeShift, за да превърне това в реалност”, каза съоснователят и главният изпълнителен директор на Bitfract Уили Огорзали.

Този ход идва по-малко от една година, след като ShapeShift обяви придобиването на KeepKey, стартуп хардуерен портфейл. ShapeShift събра 10,4 милиона долара от първото си финансиране през март 2017 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: САЩ ограничава дигиталните активи, за да спаси долара

Тъй като страните от БРИКС напредват с плановете си да въведат своя собствена стабилна монета, САЩ реагират, като предлагат законодателство, насочено към запазване на господството на долара.

02.05.2024 7:00 2 мин. четене

Печалбите на Amazon надминаха очакванията на Уолстрийт

Amazon разкри печалбите си за първото тримесечие във вторник, надминавайки прогнозите на Уолстрийт, основно водени от стабилния растеж в своите облачни и рекламни сегменти.

02.05.2024 5:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за Apple, преминавайки от препоръка за задържане към препоръка за покупка преди тримесечния отчет за приходите на компанията.

02.05.2024 3:30 1 мин. четене

Прекалено снизходителна ли е присъдата на Чанпен Джао?

Тази седмица в крипто общността една от най-обсъжданите теми беше Чанпен Джао, някога главен изпълнителен директор на Binance.

02.05.2024 3:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.