НАЧАЛО Други

Coinbase получава Prime клиент с 20 милиарда долара

22.07.2018 19:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase получава Prime клиент с 20 милиарда долара

Coinbase, базираният в Сан Франциско крипто обмен, който вече се оценява на 8 милиарда долара, претърпя няколко допълнителни положителни развития.

Компанията съобщи, че е привлякла Prime клиент с 20 милиарда долара и е възстановила рекламите си във Facebook.

Coinbase се фокусира неотдавна върху големи институционални пари, като стартира попечителски услуги този месец и по-рано тази година създаде Coinbase Prime. Това са набор от инструменти, специално предназначени за институциите, както и група  за институционално покритие със седалище в Ню Йорк, за да осигури по-добри услуги на тези клиенти. А стратегията очевидно вече започна да дава резултат.

Хедж фонд от 20 милиарда долара вече се е включил в prime програмата според “хора, запознати с въпроса”, цитирани от Business Insider. Екипа на Coinbase Prime работи с допълнителни масивни хедж фондове, за да се включат и в търговското пространство. Липсата на основен брокер, който да се използва, се възприема като основното препятствие за вкарването на големите пари в крипто, тъй като институционалните играчи не обичат да рискуват с пряко излагане на обмен.

Coinbase може да реши проблема, като стартира своя собствена услуга, функция, която на Уолстрийт обикновено е запазена за мегабанките. Дружеството планира също така да предложи маржин финансиране още в края на годината, което позволява на институционалните инвеститори да търгуват с капитал назаем за увеличаване на ливъриджа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Coinbase с рекордна печалба за първото тримесечие – повече от цялата 2023 г.

През първото тримесечие на 2024 г. Coinbase, водеща крипто борса, преживя значително възстановяване, подкрепено от подобрените пазарни резултати и въвеждането на борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн.

03.05.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.