НАЧАЛО Други

Bitmain утрояват центъра си за развитие в Израел

19.07.2018 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitmain утрояват центъра си за развитие в Израел

Bitmain, китайският гигант за добив на Биткойн , който е оценен на 12 милиарда долара, засилва своето присъствие в Израел, планирайки да утрои своите служители в центъра си за развитие.

В агресивно разширяване на центъра за научноизследователска и развойна дейност в град Раанана, град в Западен Израел, Bitmain планира да назначи над 40 служители, за да добави към сегашните си 15, намиращи се в страната, съобщава израелската медия Globes.

По-конкретно, Bitmain търси нови изследователи на блокчейн, старши софтуерни специалисти и инженери по сигурността, програмисти на Python и JavaScript, както и маркетингов персонал в момент, когато някогашната китайско ориентирана фирма се насочва към по-приятелски юрисдикции по света.

Както се съобщава, Bitmain се премести в офиса от 20 000 квадратни метра в центъра на Сан Хосе, Калифорния, забележителна експанзия за крипто фирма, която сега “търка рамене” с елита на Силиконовата долина.

Основан през 2016 г., Израелският център за разработване на крипто гиганта се занимава с проучване на блокчейн, докато контролира минния басейн ConnectBTC, третия минен басейн на Bitmain, стартиран през април 2017 г. Компанията управлява и центрове за развитие в Хонг Конг и Амстердам.

Ръководителят на разработката на Bitmain в Израелския център Гади Гликбърг поясни за усилията за набиране на персонал, като се предполага, че времето е подходящо за крипто фирми, които проактивно да се изграждат и растат, когато “глобалния хайп около крипто може да се успокои в сравнение с декември 2017 г.”.

Той добави:

Преследването на таланта в областта на цифровата валута е глобално. Bitmain е изживял огромен ръст през изминалата година, благодарение на все по-широкото приемане на блокчейн технологията като цяло и по-специално на криптовалутите.</s tron g>

Bitmain, за който се смята, че работи по стартирането на първоначално публично предлагане (IPO) по-късно тази година, може да оцени компанията до 40 милиарда щатски долара, ако стане публично достояние, приключи миналия месец финансиране от 400 милиона долара, правейки я най-скъпо оценената компания с настоящата оценка от 12 милиарда долара.

Освен стратегическите си разширения със северноамериканските минни центрове във Вашингтон и Квебек, както и ново глобално дъщерно дружество в Швейцария, Bitmain наскоро инвестира 50 млн. Долара за контролен дял в Opera – популярен уеб браузър.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) набра над $1 милион в текущото си ICO, за да оглави търговията с токенизирани ETF на крипто пазара. Това новаторско развитие за ETFSwap (ETFS) демонстрира нарастващия интерес и доверие към новия подход за предлагане на ETF активи на крипто потребителите.

05.05.2024 21:00 4 мин. четене

Защо сътрудничеството между Китай и Европа е толко важно за световната икономика

Завършването на железопътната линия Унгария-Сърбия, водещ проект на китайската инициатива „Пояс и път“ (BRI), обещава да облекчи умората от пътуването на Балканите.

05.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.