НАЧАЛО Други

Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

15.07.2018 22:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лондонска галерия помага на крипто богаташите да харчат състоянието си

Има все по-голям брой платформи, които се използват за подпомагане на богатите потребители да се употребят своята криптовалута, обикновено за луксозни стоки, пише China Morning Post.

Работейки от галерията си в Mayfair в Лондон, Eleesa Dadiani има клиенти на възраст от 20 до 70 години. Тя отбеляза, че онези, които са реализирали значителни печалби от търговията с криптовалута, наистина нямат представа как да я харчат. Използвайки утвърдената си клиентела в галерията “Dadiani Fine Arts”, тя решава да формира синдикат от търговци на дребно и клиенти, за да превърне част от това богатство в стоки. Тя обясни:

Преди няколко години, когато видяхме, че Биткойн се справя добре, но нямаше начин да се използват тези монети. Бяхте богат на екрана, но какво можехте да направите с него? Бихте могли да инвестирате в ICO [първоначални предложения за монети], но какво ще кажете за нещо осезаемо? Отговорът беше “Нищо”.

Dadiani определено е вярващ и иска да направи криптовалутите да правят това, за което са предназначени. Галерията й е една от първите в света, която приема множество криптовалути. Тя в момента поддържа Биткойн, Етериум, Ethereum Classic , Litecoin, Ripple, Dash и NEM .

Тя казва, че има малко време за крипто-идеалистите, които се опитват да създадат децентрализирани крипто-утопии без правителство, което предполага, че хората трябва да направят “когнитивна промяна” и да намерят начин за интегриране на криптовалутите в реалния живот чрез постепенна промяна. Тя твърди:

“Тези либертарианци, те не разбират пари, те не разбират историята”, казва тя. “Те не знаят нищо за политиката или международните отношения. Трябва да разберете света, в който живеете, преди да можете да го промените. “

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн и златото са две уникални инвестиции – но коя е по-добра за лятото на 2024 година?

С наближаването на лятото на 2024 г. инвеститорите внимателно преценяват перспективите на два известни актива: Биткойн (BTC) и златото.

07.05.2024 11:30 2 мин. четене

Твърдото приземяване за американската икономика е неизбежно според икономист

Андрю Холенхорст, главен икономист на Citi за САЩ, утвърди противоположния си възглед, прогнозирайки твърдо приземяване на американската икономика, въпреки очакванията за меко приземяване.

07.05.2024 11:00 2 мин. четене

XRP Ledger с важни актуализация – какво трябва да знаем

Тези предложени подобрения на XRP Ledger (XRPL) представляват значителна стъпка напред в подобряването на функционалността и значението му в крипто екосистемата.

07.05.2024 10:30 3 мин. четене

Как военната мобилизация на Русия вреди на петролния сектор

Петролният и газовият сектор на Русия изигра ключова роля във финансирането на продължаващия конфликт в Украйна, поддържайки военните усилия на Кремъл, въпреки че е изправен пред сериозен недостиг на квалифицирани работници поради мобилизацията на страната за война.

07.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.