НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн е с най-високите печалби сред топ 10 криптовалутите

23.02.2022 18:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн е с най-високите печалби сред топ 10 криптовалутите

Terra Luna води топ 10 крипто активите по отношение на печалби.

Според данни на CoinMarketCap, Terra (LUNA) е нараснала с около 14.2% през последните 24 часа при текуща цена от $60.32. 

Пазарът на криптовалути отбелязва възстановяване през последните 24 часа, тъй като общата пазарна капитализация се увеличи с около 5.5% до $1.84 трилиона към момента на писане на статията.

LUNA, токена на блокчейна Terra се справи най-добре сред топ 10 криптовалутите по отношение на печалбите през последните 24 часа, благодарение на нарастващия оптимизъм на инвеститорите.

Terra изпревари водещия актив Bitcoin (BTC), който е нараснал с над 3.4%, и Solana, който е нараснал с 8.1%. Криптовалутата Avalanche (AVAX), която е нараснала с 11.9%, е друга валута със сериозни печалби в топ 10.

Планът на Luna Foundation Guard (LFG) да разработи резерв, деноминиран в Bitcoin, като допълнителен слой на сигурност за UST, чиято стойност е фиксирана 1:1 с щатския долар, е в съответствие с последните движения на цените на LUNA. 

Прочети Още: ‘Може да очакваме мечи пазар, който ще продължи 2 години’

LFG също така заяви, че е набрал $1 милиард в частни продажби на токени, за да добави към своя резерв от Bitcoin, като купувачите се съгласиха да блокират своите монети за четиригодишен период. Jump Crypto и Three Arrows Capital бяха сред инвеститорите в кръга на финансиране.

Освен това, токенът LUNA на Terra е една от най-обсъжданите криптовалути на пазара, въпреки слабото си представяне през последните три месеца, според Santiment.

LUNA наблюдава най-голямата дискусия около токена от октомври, според социалния показател, който може да показва входяща покупателна способност от инвеститори на дребно. Увеличението на социалния обем вероятно е допринесло и за неотдавнашното увеличение на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.