Home

Манчестър Сити ще построи стадион “Етихад” в Метавселената

23.02.2022 8:41 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Манчестър Сити ще построи стадион “Етихад” в Метавселената

Прочутият футболен отбор започна началните етапи на изграждането на своя емблематичен домакински стадион в метавселена, така че феновете да могат да бъдат част от записани мачове и мачове на живо по целия свят.

Шампионът от Висшата лига Манчестър Сити и новият им партньор Sony започнаха да строят виртуална реплика на Etihad Stadium, който ще бъде център на отбора в метавселената.

Etihad Stadium е домът на Манчестър Сити, най-добрият футболен отбор на Англия в момента. Екипът обяви на 18-ти февруари, че е подписал тригодишно споразумение със Sony, което ще предостави на експерти за виртуална реалност да използват анализ на изображения и технология за проследяване на скелетната структура от дъщерната компания Hawk-Eye.

Манчестър Сити се надява, че феновете ще се насладят на всички предимства на виртуалния стадион. Въпреки че ограниченията на Covid все още възпрепятстват възможностите за пътувания за някои, възможността да гледате игри в потапяща обстановка на Metaverse може да бъде облекчение за феновете, които очакват с нетърпение да вкусят отново играта.

Екипът разрушава географските бариери за феновете, които искат да бъдат част от мач на живо или записан мач, като започва изграждането на виртуалния стадион Етихад. Главният маркетинг директор на City Football Group Нурия Таре каза пред Inews на 18-ти февруари, че:

Целият смисъл, който бихме могли да си представим да имаме в Metaverse, е, че можете да пресъздадете игра, можете да гледате мача на живо, вие сте част от действието по различен начин под различни ъгли и можете да пълните стадиона, колкото искате. тъй като е неограничен, той е напълно виртуален.

Дъщерното дружество на Sony Hawk-Eye отдавна е посветено на подобряването на спорта за зрители и официални лица. Те помагат на служителите да правят преценки по време на играта в реално време със специализирана технология за преиграване. Техните приложения за визуализация ще бъдат използвани за пресъздаване на размерите на Стадион Етихад в метавселената.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Intel пуска чип от второ поколение за ефективно копаене на Bitcoin

Cointelegraph написа на 23-ти януари, че „повишената интерактивност и собствеността върху виртуални елементи“ са особено предимство за наличието на база в метавселената. Ман. Сити може да използва и двете възможности, за да даде на феновете по целия свят по-голям достъп до отбора и стадиона.

Набегът на Ман. Сити в Web3 и метавселената може да представлява интерес за Ливърпул. Червените може да последват примера, за да увеличат приходите, според ECHO, новинарско издание на Ливърпул.

Съперниците Манчестър Юнайтед също се включиха в екосистемата на Web3 с ново партньорство с Tezos (XTZ), обявено на 10-ти февруари. Tezos ще бъде официален партньор за криптовалути и комплекти за тренировки на отбора и може също да помогне за развитието на дигитални стоки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръководителят на SEC ще напусне ако Тръмп бъде избран според американски сенатор

Сенаторката от Уайоминг Синтия Лумис наскоро предположи, че председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ Гари Генслер може да се оттегли от поста си през следващата година.

28.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

3 макроикономически фактора, които може да повлияят на крипто сектора до края на 2024

Пазарът на криптовалути може да е готов за потенциален растеж, тъй като навлиза в четвъртото тримесечие, което исторически е благоприятен период.

28.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подвеждат ли дневните активни адреси крипто инвеститорите?

Терминът “дневни активни адреси“ (DAA) често се използва неправилно в света на криптовалутите и често се бърка с “дневни активни потребители”.

28.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Почти всички airdrop токени се сриват малко след старта им

Неотдавнашен анализ на KeyRock разкрива, че близо 89% от токените, разпространени чрез airdrop събития губят стойност в рамките на 90 дни, като Етериум и Solana демонстрират по-добра устойчивост в сравнение с други мрежи.

28.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.