НАЧАЛО Алткойни

Wiki Token (WIKI) изброен в HitBTC.com

07.05.2018 9:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Wiki Token (WIKI) изброен в HitBTC.com

Wiki символът (WIKI) е включен в списъка на HitBTC.com, само две седмици след излизането на предварителното му предложение на 9-ти април. Токенът ще бъде от съществено значение за екосистемата на Crypto University - безпристрастен образователен проект на BitcoinWiki.org.

BitcoinWiki.org, онлайн енциклопедия за света на крипто, е основана на идеали за независимост, политическа свобода и достъпно знание за всички. Сега те разширяват тази визия, за да създадат Crypto University: образователно пространство, напълно освободено от пропаганда, цензура и политически пристрастия, и ускорено с бързо развиващи се технологии като блокчейн.

Крипто университетът ще предложи на студентите пространство за достъп и споделяне на информация за крипто технологиите, блокчейн, икономическите перспективи и др .; актуализирани и фактически проверени в реално време. Wiki токените ще се разпространяват в университета в цикъл, като заедно ще бъдат обединени факултетът, кампусът и библиотеката. Потребителите ще получат токени, крипто образование, ще създадат собствени курсове и ще получат токени в замяна. Тези, които записват курсове, ще бъдат студенти; тези, които проектират курсовете ще бъдат преподаватели.

Когато създадохме BitcoinWiki , много малко хора споделяха нашето убеждение, че след няколко години криптовалутата ще стане толкова популярна, колкото е в момента. Днес ние вярваме, че университетът е бъдещето на съвременното образование.


Wiki символите вече се поддържат от HitBTC.com и Tokenwallet (Freewallet.org). Има двойки WIKI / BTC, WIKI / ETH, WIKI / USTD.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Мрежата на Shiba Inu изгори над 80 милиона SHIB токени

Shiba Inu, добре позната мемe монета в криптовалутното пространство, отново привлече вниманието на общността.

06.05.2024 23:00 2 мин. четене

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути “il Capo of Crypto”, известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите – Етериум (ETH).

06.05.2024 18:30 1 мин. четене

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.