Home

Ще скочи ли новият меме токен Dogen с 15,000%? BONK и SHIB са изправени пред неравна битка

16.10.2024 17:01 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще скочи ли новият меме токен Dogen с 15,000%? BONK и SHIB са изправени пред неравна битка

Нов меме токен, наречен Dogen, привлича вниманието с твърдения за възможно поскъпване с 15,000%. В същото време добре познати токени като BONK и SHIB са изправени пред предизвикателства.

В тази статия се задълбочаваме в това кои монети може да са готови за значителен ръст и проучваме дали Dogen може да бъде следващият голям пробив в света на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DOGEN: Първата меме монета за алфа мъжкари, които изискват най-доброто

Освободете вътрешната си алфа с DOGEN – меме токен, създаден за тези, които искат да живеят добре. DOGEN е алфа кучето, което никога не пропуска шанса да спечели голяма победа. Това е токен за победители, които не се задоволяват с нищо по-малко. Помислете за луксозни коли, купища пари и красиви жени – това е начинът на живот на алфа DOGEN!

💎HODL като шеф, завладей пазара💎

Готови ли сте да живеете като алфа DOGEN и да се наслаждавате на най-хубавите неща в живота? Той е на подиума, според информациятас се подготвя за потенциално 700% повишение до края на предварителната продажба – и това е само началото. С DOGEN може евентуално да виочаква потенциална хилядократна възвръщаемост, тъй като меме токените са водещи в тенденция на този алткойн сезон.

⚡️Missed WIF, Popcat или Ponke се покачват?⚡️

DOGEN е новото кученце на земята на меметокените на Солана заедно с BONK, WIF и Popcat, известни с изумителния си ръст от 1000%. Понастоящем недооценен, DOGEN е готов да изведе този крипторазказ на следващото ниво, като потенциално бие рекорди в този бичи поход.

🎉Общностно ориентиран с реална стойност🎉

DOGEN не е просто краткотраен хайп; това е разрастващо се движение. Екипът зад DOGEN е лазерно фокусиран върху изграждането на процъфтяваща общност от алфа лидери, които отказват да се задоволят с по-малко и са подготвени да доминират на пазара. Този токен предлага реална стойност – от вълнуващи кампании до ексклузивни привилегии за ранните осиновители. DOGEN е възможност да станете част от нещо, което е трайно.

Многостепенната реферална програма на DOGEN е толкова жестока, колкото е възможно: Ще получите 7% от всеки токен, който вашите преки реферали (1-во ниво) купят, използвайки вашия реферален код. Освен това има още награди надолу по веригата – можете да увеличите печалбата си, когато вашите реферали доведат още повече потребители.

Дръжте DOGEN и оставете другите да ви завиждат! Присъединете се към армията на Dogen днес и завладейте крипто света!🚀

BONK: Управляван от общността меме токен на Solana с бърз растеж

BONK е базиран на Solana меме токен с талисман Шиба Ину, който има за цел да овласти общността на Solana чрез преразпределяне на властта от токените за рисков капитал. Той нарасна с над 100% след листването в Coinbase и пусна в обръщение 50% от предлагането си на участниците в Solana NFT и DeFi, утвърждавайки се като „общностна монета“. Към средата на декември 2023 г. BONK стана третият по големина меме токен по пазарна капитализация, като от началото на годината досега увеличението е над 10,000%. Интегрирането му в екосистемата Solana и стартирането на BonkSwap, децентрализиран обмен, засилват позициите му в криптовалутата. С бързия си растеж и фокус върху общността BONK изглежда привлекателна в настоящия пазарен цикъл.

Shiba Inu (SHIB): Меме токен, базиран на Етериум, с нарастваща функционалност

Shiba Inu (SHIB) е криптовалута, вдъхновена от Dogecoin, но изградена върху блокчейна на Етериум. Стартирана през август 2020 г. от анонимен създател на име Ryoshi, тя стартира с предлагане на 1 квадрилион токена. Половината от тях бяха изпратени на съоснователя на Етериум Виталик Бутерин, който дари голяма част на фонда на Индия за подпомагане за справянето с Ковид, а останалите изгори, намалявайки предлагането. Основата на SHIB в Етериум ѝ позволява да поддържа децентрализирани приложения като ShibaSwap, платформа за обмен на токени. Бъдещите планове включват стартиране на платформа за неизменяеми токени (NFT) и внедряване на децентрализирана автономна организация (DAO) за управление.Тази интеграция с екосистемата на Етериум може да повиши полезността на SHIB, което потенциално я прави привлекателна опция в настоящия цикъл на крипто пазара.

Заключение

Докато BONK и SHIB може да се борят да постигнат краткосрочни печалби, DOGEN се откроява с луксозната си привлекателност и обещава забележителен растеж. Предназначен за тези, които търсят успех, DOGEN може да очаква 700% ръст до края на предварителната продажба и се стреми към хилядократна възвръщаемост. Следвайки токени като BONK и Popcat, DOGEN изгражда общност от лидери, предлагайки реални ползи и ексклузивни привилегии.

Сайт: Dogen crypto
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Анализаторите казват, че времето на Toncoin и Solana е минало, и избират нов претендент с 10x потенциал през Q4

Анализаторите смятат, че Toncoin и Solana са достигнали своя пик, като посочват нов аутсайдер на крипто пазара, който привлича вниманието.

16.10.2024 19:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Ранен инвеститор в Cardano с предишни печалби от $5 милиона се насочва към AI алткойн под $0.10 с потенциална възвръщаемост от 40 пъти

След като превърна ранна инвестиция в Cardano в $5 милиона, опитен крипто ентусиаст сега се насочва към обещаващ алткойн с фокус върху изкуствения интелект на цена под $0.10.

16.10.2024 17:35 4мин. четене Kosta Gushterov

Shiba Inu и Pepecoin китове заемат позиция в нов съперник, който ще стартира на Bitmart и прогнозират 1,000% растеж

Общностите на Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) са добре известни със сериозната си лоялност към меме токените, но последните събития ги карат да търсят другаде огромна възвръщаемост.

16.10.2024 16:31 3мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите в UNI и XRP гледат към ZircuitDEX (ZDEX) за експлозивен 500x потенциал през следващата година

Инвеститорите в основните криптовалути насочват вниманието си към нов играч с изключителен потенциал.

16.10.2024 16:04 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.