Home

Най-голямата конференция за Биткойн в света дебютира в Близкия изток в Абу Даби

16.10.2024 12:46 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямата конференция за Биткойн в света дебютира в Близкия изток в Абу Даби

Биткойн конференцията ще се проведе в Абу Даби на 9-10 декември в центъра ADNEC, като ще събере на едно място най-добрите иноватори в областта на Биткойн и държавни служители, за да определят бъдещето на финансите в региона, тъй като бизнесът се възползва от „новата златна треска“, предизвикана от бързото приемане на Биткойн в Близкия изток.

The Bitcoin Conference, най-голямото събитие в света за Биткойн, ще проведе първата си конференция за Близкия изток и Северна Африка в Абу Даби на 9-10 декември 2024 г. в световноизвестния център ADNEC.

Като регионална част от глобалната поредица конференции и в сътрудничество с Capital Events, част от ADNEC Group, Bitcoin MENA събира най-влиятелните гласове в Биткойн индустрията, които ще излязат на сцената, за да обсъдят ключови теми за развиващата се Биткойн индустрия в Близкия изток. След огромния успех на Bitcoin 2024 в Нашвил, която привлече 22,000 участници и включваше над 350 лектори, включително кандидата за президент на САЩ Доналд Джей Тръмп и главния изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър.

Тъй като ОАЕ се позиционират като централен участник и ключов двигател в „новата златна треска“ на Биткойн икономиката, конференцията ще покаже стратегическите предимства на страната: изобилни енергийни ресурси, значителни капиталови резерви и процъфтяваща екосистема за иновации. Конференцията Bitcoin MENA вече е потвърдила участието на ключови влиятелни личности като: бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи, ръководителят на регионалните пазари на Binance Вишал Сачеендран, главният оперативен директор на JAN3 принц Филип от Сърбия, генералният партньор в Ego Death Capital Джеф Бут, автор на книгата The Bitcoin Standard, Сайфедеан Аммус, британски рапър, Зуби Удезуе, съосновател и главен изпълнителен директор на eToro, Йони Асия, водещ на предаването What Bitcoin Did, Питър Маккормак, основател на Rundown Media, Скоти Пипън и главен изпълнителен директор на AI на срещата на върха за блокчейн в Дубай , др. Марван Ал Заруни.

Bitcoin MENA ще предложи на участниците възможности да се включат в дискусии с голямо въздействие, да се свържат с лидери в индустрията и да изживеят динамична изложбена зала, представяща синтез от технологии и изкуство. Тези, които търсят още по-ексклузивно преживяване, могат да си осигурят пропуск от типа „Whale“, предоставящ несравним VIP достъп и вътрешни възможности на водещото събитие за Биткойн в региона.

Това е събитие, което трябва да бъде посетено от всички, които искат да определят бъдещето на финансите. Осигурете си място още днес, за да станете част от това историческо събиране на лидери на мисълта и новатори. Не пропускайте възможността да станете свидетели и да допринесете за следващата глава от еволюцията на Биткойн в Близкия изток.

За повече информация и подробности за регистрацията посетете https://b.tc/conference/mena.

За Биткойн конференцията: The Bitcoin Conference, организирана от BTC Inc, компанията майка на Bitcoin Magazine, е глобална поредица от събития, включваща забележителни лектори от индустрията, семинари, изложби и забавления. Тези събития служат като жизненоважни платформи за лидерите в Биткойн индустрията, разработчиците, инвеститорите и ентусиастите, за да се събират, да общуват и да обменят идеи. Водещото събитие се проведе в Нашвил, Тенеси, тази година, а за Биткойн 2025 е обявено, че ще се проведе в Лас Вегас през май 2025 г. Международните му събития включват Bitcoin Amsterdam (Нидерландия, октомври 2024 г.), Bitcoin Asia(Хонконг, май 2024 г.) и Bitcoin MENA (Абу Даби, декември 2024 г.).

За ADNEC Group: Основана през 2005 г., ADNEC Group е един от най-диверсифицираните конгломерати в ОАЕ и огромна икономическа движеща сила в региона на Близкия изток и Северна Африка.

ADNEC Group, известна с богатото си минало и разнообразните си бизнес операции, е могъща сила в световния бизнес и развлекателен туризъм. Започнала като предприятие, фокусирано върху местата за провеждане на събития в Абу Даби, групата разшири международния си обхват, включвайки Обединеното кралство, Германия и Франция. Гордеейки се с многократно награждавани места като Националния изложбен център на Абу Даби и ExCel London, ADNEC Group е домакин на водещи световни събития, предлагайки първокласни съоръжения за изложби, конференции и различни събития. Включвайки седем ключови бизнес клъстера – места за провеждане на събития, събития, услуги за събития, кетъринг, хотели, туризъм за свободното време и медийни услуги – групата се ангажира с устойчив и диверсифициран бизнес растеж, подкрепяйки визията на ОАЕ и укрепвайки позицията на Абу Даби като динамичен бизнес и туристически център.

Интегрираният подход на ADNEC Group, който генерира значително икономическо въздействие и поддържа огромен брой работни места, осигурява безпроблемно обслужване във всички сектори, воден от ясна визия за растеж и отлично обслужване на клиентите. Международно призната за своя ангажимент за високи постижения, иновации и устойчивост, ADNEC Group е получила множество награди, които затвърждават нейния статут на лидер в бранша.


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ще скочи ли новият меме токен Dogen с 15,000%? BONK и SHIB са изправени пред неравна битка

Нов меме токен, наречен Dogen, привлича вниманието с твърдения за възможно поскъпване с 15,000%. В същото време добре познати токени като BONK и SHIB са изправени пред предизвикателства.

16.10.2024 17:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Shiba Inu и Pepecoin китове заемат позиция в нов съперник, който ще стартира на Bitmart и прогнозират 1,000% растеж

Общностите на Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) са добре известни със сериозната си лоялност към меме токените, но последните събития ги карат да търсят другаде огромна възвръщаемост.

16.10.2024 16:31 3мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите в UNI и XRP гледат към ZircuitDEX (ZDEX) за експлозивен 500x потенциал през следващата година

Инвеститорите в основните криптовалути насочват вниманието си към нов играч с изключителен потенциал.

16.10.2024 16:04 5мин. четене Kosta Gushterov

Крипто китовете се зареждат с тези дигитални активи: Предстои ли скок при DOT, UNI и CYBRO?

Големи инвеститори купуват значителни количества от конкретни криптовалути, което подсказва за потенциални пазарни промени.

16.10.2024 15:35 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.