Home

Шиба Ину, Dogecoin или … Тук са основните причини, поради които крипто общността се вълнува от новата меме сензация преди старта на бичи сезона

15.10.2024 17:47 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину, Dogecoin или … Тук са основните причини, поради които крипто общността се вълнува от новата меме сензация преди старта на бичи сезона

Докато крипто пазарът очаква нов подем, един нов меме токен предизвиква вълнение, като потенциално може да предизвика тежки играчи като Shiba Inu и Dogecoin.

Ентусиастите бръмчат, тъй като се спекулира, че този токен може да оглави следващата вълна на растеж. Възможно ли е това да е предстоящата сензация, която да привлече вниманието на света? XYZVerse (XYZ), пионерският меме токен за всички спортове, обединява феновете от футбола до електронните спортове в уникална екосистема, целяща да надмине предишните успехи, като съчетае меме културата със спортния ентусиазъм.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Спечелете голям резултат с XYZ: Новата мем-монета в тежка категория

Феновете откачат! Токенът XYZ е на крипто ринга, нанасяйки удари на конкуренцията – глупави монети, безполезни фарминг схеми и измамни проекти. Като истински шампион, този първи по рода си изцяло спортен меме токен си проправи път през мечия пазар с безстрашна инерция и не показва признаци на забавяне. С поглед, насочен към потенциален огромен ръст, XYZ е предопределен да остави след себе си триумфаторите на меме монети от 2024 г. като BOME и WIF.

💰 Владейте полето, печелете, докато тълпата играе 💰

XYZ създава доста добро поле за игра с XYZVerse, където тръпката от спорта се среща с енергията на меме културата. С пътна карта, оборудвана с развлекателни dApps, пазари за прогнози и опции, XYZ е готова да привлече милиони спортни фенове, готови да се включат в действието.

Спомняте ли си огромния обем на търговия на Polymarket от $1 милиард по време на треската около изборите в САЩ? XYZ се подготвя за още по-голяма победа, позволявайки на притежателите си да печелят от перфектната комбинация от вибрации на меме монети, спортно вълнение и масово приемане на криптовалути.

💥 Пропуснали сте суперцикъла на меме монетите? 💥

XYZ може да е на път да се превърне в една от трендинг меме монетите. Подемът от 5,000% на BOME и ралито от 1,000% на WIF от началото на годината досега вече се забравят, защото XYZ е на път евентуално да скочи с над 9,900% след TGE и да засенчи сензационните си предшественици. Влезте в играта рано, за да си осигурите място – в момента подценена, XYZ ще измине дълъг път, за да счупи нови рекорди!

🥇 Сплотяване на общността, осигуряване на победата 🥇

XYZVerse може да бъде MVP в този бичи поход, давайки на общността контрола да определя игрите и да направлява посоката на екосистемата. Активните участници ще получават XYZ токени като награда за своята отдаденост. Със стабилна токеномика и планове за листване на CEX/DEX XYZ е позиционирана за шампионска надпревара.
>>>Предпродажбата на XYZ е на живо – не пропускайте да се възползвате от тази нокаутираща възможност от 99,900%!<<<

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) изгря на крипто сцената през август 2020 г., вдъхновена от популярния Dogecoin, но със свой собствен уникален привкус. За разлика от Dogecoin, SHIB работи върху блокчейна на Етериум, което ѝ дава достъп до огромна екосистема от децентрализирани приложения. Създаден анонимно от някой, известен като Ryoshi, SHIB започна със зашеметяващото предлагане на един квадрилион токена. В смел ход за установяване на доверие половината от тези токени бяха изпратени на Виталик Бутерин, съсъздателя на Етериум. Решението на Бутерин да дари значителна част на Фонда за помощ на Индия за справяне с Ковид кризата и да „изгори“ 40% от общото предлагане привлече вниманието на света и повиши разпознаваемостта на SHIB.

Това, което отличава Shiba Inu, е амбициозната ѝ пътна карта. Интеграцията ѝ с Етериум проправи пътя за проекти като ShibaSwap, децентрализиран обмен. Съществуват и планове за бъдеща NFT платформа и система за управление, базирана на децентрализирана автономна организация (DAO). Тези развития предполагат, че SHIB е нещо повече от меме монета; тя се позиционира за по-широка полезност в крипто пространството. В настоящия пазарен цикъл, в който функционалността и технологиите се ценят високо, съгласуването на SHIB с възможностите на Етериум я прави интересна монета за наблюдение. Въпреки че споделя игривия произход на Dogecoin, технологичните основи и бъдещите планове на SHIB могат да ѝ дадат предимство на бързо развиващия се пазар.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin стартира през 2013 г. като забавен подход към криптовалутите. Неговите създатели, Били Маркъс и Джаксън Палмър, използваха популярно меме на шиба ину за логото му. Хората харесаха леката атмосфера и гостоприемната общност. Вълнението в социалните медии, особено туитовете на Илон Мъск, доведе до рязко покачване на популярността му. До 2021 г. Dogecoin се превърна в една от десетте най-големи криптовалути с обща стойност над $50 милиарда. Този възход показа как една силна общност и онлайн влияние могат да разтърсят финансовия свят.

За разлика от Биткойн, чието предлагане е ограничено, Dogecoin е в изобилие. Няма ограничение за това колко могат да съществуват, а всяка минута се добиват 10,000 нови монети. Някои виждат в това слабост, но други смятат, че поддържа монетата достъпна и забавна за използване. На днешния пазар Dogecoin се откроява с игривия си имидж и активните си поддръжници. Докато други криптовалути се фокусират върху сложни технологии, Dogecoin поддържа нещата прости. Потенциалът му се крие в неговата общност и силата на социалните медии. За тези, които искат да станат част от оживено движение, Dogecoin предлага интересна възможност в крипто пазара.

Заключение

SHIB и DOGE са популярни, но XYZVerse (XYZ) обединява спортните фенове, мечтаейки за 20,000% растеж и има за цел да се превърне в „G.O.A.T“ на мемекоините в следващия бичи период.

Можете да намерите повече информация за XYZVersus (XYZ) тук:
Сайт, Telegram, X


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кит в Bonk увеличи Mpeppe притежанията си, като вече са придобити над 90% от токените от предварителната продажба

Неотдавнашният скок на крипто пазара накара китовете от различни меме монети, включително Bonk (BONK), да диверсифицират своите притежания, а едно име, което се откроява, е Mpeppe (MPEPE).

16.10.2024 13:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Най-голямата конференция за Биткойн в света дебютира в Близкия изток в Абу Даби

Биткойн конференцията ще се проведе в Абу Даби на 9-10 декември в центъра ADNEC, като ще събере на едно място най-добрите иноватори в областта на Биткойн и държавни служители, за да определят бъдещето на финансите в региона, тъй като бизнесът се възползва от „новата златна треска“, предизвикана от бързото приемане на Биткойн в Близкия изток.

16.10.2024 12:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто експерт разглежда Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) като „безсмислени“, идентифицира токена, който ще ги остави зад себе си с 4,900% ръст до 2025 г.

Неотдавна експерт по криптовалути се обяви категорично срещу една от нарастващите тенденции в индустрията: меме монетите, особено Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), като ги нарече „безполезни“ за инвестиции.

16.10.2024 9:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Забравете за Dogelon Mars и RichQuack – FoxLetFun се покачва, тъй като Етериум се приближава до $2,800

Тъй като Ethereum (ETH) продължава впечатляващата си възходяща траектория, като вече наближава $2,800, целият пазар на криптовалути усеща ефекта на вълните.

16.10.2024 9:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.