Home

Тъй като Биткойн е изправен пред волатилност, а BNB премина през спад, SUI и CYBRO се превръщат в обещаващи алткойни

15.10.2024 17:23 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тъй като Биткойн е изправен пред волатилност, а BNB премина през спад, SUI и CYBRO се превръщат в обещаващи алткойни

Тъй като Биткойн наскоро премина през сериозен спад, а BNB усети ударите на пазарния спад, вниманието се насочва към нововъзникващите алткойни.

С потенциал за значителен растеж SUI и CYBRO предизвикват вълнение сред крипто ентусиастите. В тази статия може да се задълбочите в причините, поради които тези дигитални валути се открояват на един турбулентен пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на CYBRO надхвърли $3 милиона: Една на милион възможности за инвестиции в необанка

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърля $3 милиона. Тази авангардна необанка предлага на инвеститорите несравними възможности да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва сериозно доверие и интерес.

В допълнение към токените CYBRO въвежда специални точки, предлагащи още повече възможности за инвеститорите. Притежателите на тези точки автоматично ще участват в CYBRO Airdrop, където колкото повече точки притежавате, толкова повече токени ще получите. CYBRO разпространява до 1 милион точки седмично, които могат да бъдат спечелени чрез инвестиране в DeFi хазни в приложението CYBRO.

Притежателите на CYBRO токени ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това може да е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<

Биткойн е готов за растеж в условията на стабилност

В последните дни Биткойн се търгува между $62,000 и $67,500. Цената му показва стабилна възходяща тенденция с ръст от 3% през последните 24 часа. Най-близкото ниво на съпротива се намира на $67,578 и ако цената го преодолее, може да се изкачи до следващата съпротива при $73,140, като потенциално може да нарасне с около 10%. RSI и стохастичния показател демонстрират силна положителна инерция, което предполага, че Биткойн има добър потенциал за растеж, ако запази този път. Въпреки това, задържането над нивото на подкрепа от $56,454 е от решаващо значение за поддържане на възходящия тренд.

Движение на цената на BNB: Има ли пробив на хоризонта?

BNB (BNB) се търгува в диапазона от $553 до $597. Тя се доближава до съпротивата на ниво $604, а подкрепата е на ниво $554. Последните ценови движения показват повишение с 3.7% през последната седмица и с 7.3% през последния месец. Монетата бележи постоянен ръст, като през последните шест месеца се е повишила с малко над 5%. Техническите показатели предполагат потенциал за по-нататъшен растеж: 10-дневната SMA е малко над 100-дневната SMA, а RSI е на 62. Бичият стохастик на ниво 81 подкрепя инерцията. Ако BNB преодолее втората съпротива на ниво $639, може да отбележи значителни печалби.

Sui (SUI) във възход: какво да наблюдаваме

Sui (SUI) показва много движение напоследък. Цената в момента е в диапазона между $1.9 и $2.56, като през последния месец се наблюдава силен възходящ тренд, като се е повишила с над 118%. Най-близкото ниво на съпротива е на $2.77 и ако го преодолее, може да се насочи към следващото ниво на $3.39. SUI има солидна подкрепа на $1.53, готова да улови евентуални спадове. Технически индикатори като 10-дневната и 100-дневната пълзяща средна и RSI предполагат продължаваща сила. Следете тези нива, тъй като те ще покажат дали SUI ще се изстреля нагоре или ще се коригира.

Заключение

BTC и BNB показват по-малък потенциал в краткосрочен план. Междувременно SUI предлага обещаващи перспективи. Акцентът обаче е CYBRO, авангардна DeFi платформа върху блокчейна Blast. CYBRO предоставя на инвеститорите изключително агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект. Тя се отличава с изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. Безпроблемните депозити и тегления гарантират лекота на използване. Прозрачността, съответствието и качеството допринасят за нейната привлекателност. Силният интерес от страна на крипто китовете и инфлуенсърите подчертава нейното обещание.

Сайт: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кит в Bonk увеличи Mpeppe притежанията си, като вече са придобити над 90% от токените от предварителната продажба

Неотдавнашният скок на крипто пазара накара китовете от различни меме монети, включително Bonk (BONK), да диверсифицират своите притежания, а едно име, което се откроява, е Mpeppe (MPEPE).

16.10.2024 13:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Най-голямата конференция за Биткойн в света дебютира в Близкия изток в Абу Даби

Биткойн конференцията ще се проведе в Абу Даби на 9-10 декември в центъра ADNEC, като ще събере на едно място най-добрите иноватори в областта на Биткойн и държавни служители, за да определят бъдещето на финансите в региона, тъй като бизнесът се възползва от „новата златна треска“, предизвикана от бързото приемане на Биткойн в Близкия изток.

16.10.2024 12:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто експерт разглежда Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) като „безсмислени“, идентифицира токена, който ще ги остави зад себе си с 4,900% ръст до 2025 г.

Неотдавна експерт по криптовалути се обяви категорично срещу една от нарастващите тенденции в индустрията: меме монетите, особено Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), като ги нарече „безполезни“ за инвестиции.

16.10.2024 9:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Забравете за Dogelon Mars и RichQuack – FoxLetFun се покачва, тъй като Етериум се приближава до $2,800

Тъй като Ethereum (ETH) продължава впечатляващата си възходяща траектория, като вече наближава $2,800, целият пазар на криптовалути усеща ефекта на вълните.

16.10.2024 9:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.