Home

Tether обмисля да предостави услуги за кредитиране на международни търговци

15.10.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether обмисля да предостави услуги за кредитиране на международни търговци

Tether (USDT), водеща стабилна монета, проучва възможността за отпускане на заеми на международни търговци на суровини, особено на развиващите се пазари.

Със значителните си печалби и установените си връзки Tether може да намери изгодни възможности в този сектор.

Пазарът на суровини все повече зависи от кредитирането, което обикновено включва традиционни финансови институции. С увеличаването на санкциите на САЩ много предприятия, като например руските производители на метали, се обърнаха към USDT, за да улеснят международните транзакции.

Тези производители често са изправени пред значителни кредитни предизвикателства, което ограничава способността им да търгуват ефективно. Финансовата сила и популярността на Tether в различни региони го позиционират добре, за да служи като алтернативен източник на кредитиране.

Ако тази стратегия е успешна, тя може да донесе значителни печалби на Tether, особено след като пазарът на суровини остава изключително доходоносен.

Въпреки потенциалните ползи, Tether трябва да се ориентира в присъщите рискове на търговията със суровини, която е склонна към измами и оперативни неуспехи. По-високите маржове на печалба също могат да привлекат по-големи рискове.

Понастоящем главният изпълнителен директор Паоло Ардоино твърди, че планът все още е в начален етап, като компанията внимателно определя стратегията си и проучва различни възможности за търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Световният дълг ще достигне $100 трилиона – МВФ

Международният валутен фонд (МВФ) прогнозира, че до края на годината световният дълг ще достигне $100 трилиона което се равнява на около 93% от общия БВП, главно поради прекомерните разходи на САЩ и Китай.

15.10.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Акциите на Metaplanet скочиха след поредната покупка на Биткойн

Като смел ход, отразяващ агресивната ѝ инвестиционна стратегия, Metaplanet, често сравнявана с MicroStrategy, значително разшири Биткойн портфейла си опрез октомври тази година.

15.10.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Главният изпълнителен директор на BlackRock сравни Биткойн със златото

Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, е убеден, че Биткойн е на път да се превърне в самостоятелен клас активи.

15.10.2024 13:05 2мин. четене Kosta Gushterov

Робърт Кийосаки сподели тайната на оцеляването в тежки икономически времена

Робърт Кийосаки, финансов експерт и автор, неотдавна засегна в платформата X настоящите икономически предизвикателства, подчертавайки опасенията си за пазарни балони и нарастваща инфлация.

15.10.2024 12:01 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.