Home

Робърт Кийосаки сподели тайната на оцеляването в тежки икономически времена

15.10.2024 12:01 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки сподели тайната на оцеляването в тежки икономически времена

Робърт Кийосаки, финансов експерт и автор, неотдавна засегна в платформата X настоящите икономически предизвикателства, подчертавайки опасенията си за пазарни балони и нарастваща инфлация.

Той даде съвет на милениалите и по-младите поколения как да се справят с тези трудни времена, позовавайки се на концепцията от бестселъра си за „богатия татко“ от своя опит.

Кийосаки отбеляза, че младите хора са реагирали на трудности чрез закупуването на жилище или създаването на семейство в тези икономически условия. За да „оцелеят и процъфтяват“ в днешната инфлационна среда, той подчерта необходимостта да се търсят нови ментори – знаещи хора, които могат да предложат финансови насоки и стратегии за изграждане на богатство. Финансисът насърчава хората да проучат платформите на социалните медии, особено YouTube, където могат да намерят богата информация. Авторът заяви:

Потърсете ментори, които резонират с вашето тяло, ум и дух, и работете, за да се превърнете в успешния човек, който си представяте.

Той вярва във важността на споделянето на знания с другите, след като човек ги е придобил, окуражавайки хората да обучават тези, които искат да учат.

В предишна публикация Кийосаки предупреди за потенциален мащабен „срив на балона“ на хоризонта, предполагайки, че дори стабилни активи като злато, сребро и Биткойн могат да се сблъскат с понижения. Въпреки това той планира да се възползва от всички възникнали спадове на цените. Експертът, спекулирайки, че ако BTC падне до $5,000, по-късно може да нарасне до $100,000 или дори $250,000 сподели:

Ще купувам колкото се може повече Биткойн и други активи на преференциални цени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Световният дълг ще достигне $100 трилиона – МВФ

Международният валутен фонд (МВФ) прогнозира, че до края на годината световният дълг ще достигне $100 трилиона което се равнява на около 93% от общия БВП, главно поради прекомерните разходи на САЩ и Китай.

15.10.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Акциите на Metaplanet скочиха след поредната покупка на Биткойн

Като смел ход, отразяващ агресивната ѝ инвестиционна стратегия, Metaplanet, често сравнявана с MicroStrategy, значително разшири Биткойн портфейла си опрез октомври тази година.

15.10.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Tether обмисля да предостави услуги за кредитиране на международни търговци

Tether (USDT), водеща стабилна монета, проучва възможността за отпускане на заеми на международни търговци на суровини, особено на развиващите се пазари.

15.10.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Главният изпълнителен директор на BlackRock сравни Биткойн със златото

Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, е убеден, че Биткойн е на път да се превърне в самостоятелен клас активи.

15.10.2024 13:05 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.