Home

Вълна от инвеститори в Cardano (ADA) и Tron (TRX) се насочва към Rexas Finance (RXS), като ранните инвеститори се радват на 200% печалба

15.10.2024 9:37 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вълна от инвеститори в Cardano (ADA) и Tron (TRX) се насочва към Rexas Finance (RXS), като ранните инвеститори се радват на 200% печалба

С неочакван обрат на събитията, много инвеститори в Cardano (ADA) и Tron (TRX) сега се насочват към Rexas Finance (RXS).

Ранните инвеститори в Rexas вече са реализирали изключителните 200% от инвестициите си и това позволява лесно да се разбере защо мнозина са готови да поемат риска за Rexas Finance (RXS). Като се има предвид естеството на крипто индустрията, не е доста трудно да се разбере защо Rexas Finance (RXS) се издига, за да се превърне в следващото голямо име, търсено от китове и стратези.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в Cardano (ADA) и Tron (TRX) търсят по-добри възможности

Инвеститорите са привлечени както от Cardano, така и от Tron поради техните ефективни блокчейни и различни случаи на използване. Напоследък обаче цената и на ADA, и на TRX е в известен застой, а в случая на Cardano – в рамките на $0.35. С развитието на екосистемата обаче инвеститорите обръщат повече внимание на перспективите, които могат да възвърнат инвестираното повече и по-рано. Има и базирана на блокчейн валута, известна като Tron, която работи с една от най-бързите вериги. Като се има предвид всичко това, не е изненадващо, че цената на Tron през цялата 2024 г. не надхвърля границите на диапазона $0.09 – $0.15. Този резултат обаче все още кара мнозина да се въздържат от позициите си, особено след като по-новите токени като Rexas Finance обещават по-бърза възвръщаемост.

Предварителна продажба на Rexas Finance (RXS): Силна основа за дългосрочни печалби

Моментът на предварителна продажба на Rexas Finance беше една от точките на продажба за инвеститорите на ADA и TRX. Настоящата предварителна продажба приема поетапен формат, като на всеки етап цената на токена се повишава малко по-високо от предходния етап. Например, на етап 1 токенът беше $0.03, а на етап 4 се беше покачил до $0.06. Подобно движение по етапи запазва силното търсене на токена, което е благоприятно за бъдещо увеличаване на стойността. Ако Rexas запази тази тенденция, тогава цената на токена може да скочи още по-високо, което ще осигури възвръщаемост на инвеститорите, които са купили на ранен етап. Досега Rexas е получила повече от $2 милиона в предварителната си продажба, което показва добър пазарен прием. Освен това прогнозираната цена за листване на токена е $0.20, което по план ще осигури 3.3-кратна възвръщаемост за инвеститорите, които инвестират сега. Като се имат предвид настоящите цифри, постигнатите 200% печалби са само първите реализирани и съществува възможност за повече, тъй като предварителната продажба продължава.

Реални случаи на употреба, които стимулират привлекателността на Rexas Finance

Освен предварителната продажба, платформата интегрира и DeFi решения, които подобряват ликвидността на тези токенизирани активи, улеснявайки инвеститорите да търгуват и да печелят от притежаваните недвижими имоти. Този случай на употреба в реалния живот осигурява огромна стойност на RXS токена, тъй като го разграничава от много други спекулативни криптовалути, които нямат никаква практическа употреба. Докато реалните случаи на използване на блокчейн се разширяват до все повече индустрии, платформата на Rexas може да успее да спечели още по-големи части от пазарния дял, което от своя страна да повиши цената на токена.

Китовете на ADA и TRX се движат бързо

Дейностите на китовете са от съществено значение за оценяване на темпото на движение на криптовалутите и това обхваща и Rexas Finance. Напоследък се появиха много големи инвеститори както от Cardano, така и от Tron, които искат да получат 200% възвръщаемост. Тяхното участие увеличава потенциала на Rexas Finance, което по-често променя курса на цените на криптовалутите.

Пътят напред: Потенциалът на Rexas Finance за експоненциален растеж

Rexas Finance се бори да постигне огромен растеж, като завърши предварителната си продажба и премине към листване на големи борси. Експертите смятат, че веднага щом токена се листне и достигне нивото от $0.20, силните фундаментални показатели и рязкото нарастване на пазарния интерес към токена, могат да го тласнат още по-напред. Бившите инвеститори в Cardano и Tron, които сега са се превърнали в инвеститори в Rexas, ще спечелят от този растеж, особено поради уникалната екосистема и токеномиката на платформата.

Заключение

Потокът от инвеститори в Cardano (ADA) и Tron (TRX) инвестира в Rexas Finance (RXS), което е положителна индикация. Някои дори смятат, че след като Rexas е постигнал 200% печалба, е за предпочитане пред други криптовалути, на които им отнема твърде много време да повишат стойността си. Тъй като предварителната продажба наближава своя край, перспективите за още по-големи печалби вероятно ще привлекат още много нови инвеститори. За тези инвеститори, които все още имат ADA и TRX, може би е подходящ момент да обмислят Rexas Finance, преди цената да надхвърли $0.1, тъй като е по-сигурно, че ще бъдат успешни в бъдеще.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Раздаване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Най-голямата конференция за Биткойн в света дебютира в Близкия изток в Абу Даби

Биткойн конференцията ще се проведе в Абу Даби на 9-10 декември в центъра ADNEC, като ще събере на едно място най-добрите иноватори в областта на Биткойн и държавни служители, за да определят бъдещето на финансите в региона, тъй като бизнесът се възползва от „новата златна треска“, предизвикана от бързото приемане на Биткойн в Близкия изток.

16.10.2024 12:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто експерт разглежда Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) като „безсмислени“, идентифицира токена, който ще ги остави зад себе си с 4,900% ръст до 2025 г.

Неотдавна експерт по криптовалути се обяви категорично срещу една от нарастващите тенденции в индустрията: меме монетите, особено Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), като ги нарече „безполезни“ за инвестиции.

16.10.2024 9:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Забравете за Dogelon Mars и RichQuack – FoxLetFun се покачва, тъй като Етериум се приближава до $2,800

Тъй като Ethereum (ETH) продължава впечатляващата си възходяща траектория, като вече наближава $2,800, целият пазар на криптовалути усеща ефекта на вълните.

16.10.2024 9:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Solana (SOL), след като BTC си върна $67,000: Ще изпревари ли този патентован хибриден блокчейн Cardano (ADA)?

Тъй като Биткойн премина $67,000, Solana (SOL) може да е на път да се изстреля, докато DTX Exchange (DTX), нова платформа за търговия с хибриден блокчейн, изглежда е напът да изпревари Cardano (ADA).

16.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.