Home

Трейдърът Кевин Свенсън разкри новата си прогноза за цената на Биткойн (BTC)

12.10.2024 17:05 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърът Кевин Свенсън разкри новата си прогноза за цената на Биткойн (BTC)

Крипто анализаторът и трейдър Кевин Свенсън сподели вижданията си за текущото състояние на Биткойн (BTC), тъй като той излиза от бичия модел на обръщане на тренда.

Той смята, че Биткойн е образувал падащ клин на четиричасовата графика – структура, която обикновено сигнализира за потенциално възходящо движение, тъй като натискът от продажби намалява.

Според него, ако тази формация на падащ клин се потвърди, тя може да отбележи локално дъно за Биткойн, създавайки предпоставки за възстановяване:

Докато пазарът на акции остане стабилен, Биткойн би трябвало да е близо до завършването на тази формация. Макар че може да се потопим по-ниско, ако това е дъното, Биткойн може да преживее солидно възстановяване, като потенциално отскочи от този диапазон.

Освен това Свенсън предупреди, че за да може Биткойн да поддържа устойчиво възстановяване, той трябва да продължи да формира по-високи дъна на дневната графика:

Също така той отбеляза, че ако BTC падне под $57,000, това може да доведе до значителни разпродажби, които потенциално да доведат цената до по-дълбоко дъно, преди да настъпи някакъв отскок.

Според анализа на трейдъра потвърденото възстановяване би се затвърдило, ако Биткойн се задържи над $62,000, като потенциалната ценова цел е близо до $90,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Майкъл Сейлър разкри амбициозния план за бъдещето на MicroStrategy

В неотдавнашно интервю с анализаторите на Bernstein съоснователят и изпълнителен председател на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели малко повече информация за амбициозния план на компанията.

12.10.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор от Real Vision разкри кой конкурент на Етериум може да реализира печалба и защо

Джейми Коутс, главен крипто анализатор в Real Vision, смята, че водещ конкурент на Етериум (ETH), е на прага на значителен пробив.

12.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

QCP Capital посочиха цената, която Биткойн трябва да задържи, за да видим рали през Октомври

Анализаторите на QCP Capital продължават да се надяват на бичи рали през „Uptober“, като според тях то зависи от това дали Биткойн ще задържи важна подкрепа.

12.10.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Директорът на JPMorgan отправи сериозно предупреждение за глобалната икономика

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън отправи сериозно предупреждение за надвисналата заплаха от глобална рецесия, въпреки че продължава да критикува Биткойн и други криптовалути.

12.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.