Home

Инвеститори залагат $500,000 на DTX Exchange, тъй като ентусиастите я наричат следващата Solana или Avalanche

11.10.2024 8:45 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститори залагат $500,000 на DTX Exchange, тъй като ентусиастите я наричат следващата Solana или Avalanche

Инвеститорите са оптимистично настроени към DTX Exchange, но какво я отличава от другите крипто платформи? Открийте нейните характеристики и колко ще поскъпне.

Най-новата криптовалутна мания и любима на някои от китовете, DTX Exchange (DTX), е на път да се превърне в най-интересната нова инвестиционна възможност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тя отговаря на няколко изисквания, включително практически приложения и огромен потенциал за растеж като скъпоценен камък с ниска капитализация и перспективна криптовалута.

Търсенето от страна на инвеститорите е толкова голямо, че ранното набиране на средства е привлякло над $3.9 милиона. По време на третия кръг на предварителната продажба, който в момента е в ход, един токен струва само $0.06. Инвеститорите наливат пари в нея, като прогнозите са, че тя ще бъде също толкова успешна, колкото Solana (SOL) и Avalanche (AVAX).

Проекта е разглеждан като много по-привлекателен от Solana (SOL) и Avalanche (AVAX), тъй като известен анализатор очаква 100Х печалба след пускането му на пазара.

Bybit подкрепя разширяването на блокчейн екосистемата на Solana

По време на последното събитие Solana Breakpoint, Бен Джоу, главен изпълнителен директор и съосновател на Bybit, подчерта отдадеността на компанията към изграждането на децентрализирани екосистеми, с особен акцент върху Solana (SOL). В разговор край огъня с Лили Лиу, президент на фондация „Solana“, Джоу обсъди ролята на Bybit като основен инфраструктурен играч и подчерта подкрепата на борсата за развитието на блокчейн екосистеми.

Екосистемата около Solana (SOL) има огромна полза от ликвидния токен за стейкинг на Bybit, bbSOL. Джоу подчерта тясната ангажираност на Bybit със Solana (SOL), като отбеляза възможността потребителите да търгуват на платформата и да получават дивиденти от своите активи на Solana чрез bbSOL. Тази двойна функция стимулира екосистемата, като осигурява по-голяма ликвидност и функционалност за притежателите на токена Solana (SOL).

Колумбийска необанка вече ще използва AVAX вместо ETH

Ценатана Avalanche (AVAX ) варира от $24 до $29. През предходната седмица се увеличи с около 5%, а през последния месец – с над 9%. На дневната графика обаче се понижи с повече от 1%.

Най-близките нива на съпротива са $30, а подкрепата е $21.51. 10-дневната и 100-дневната проста пълзяща средна са плътно разположени около $26.50, а RSI на 47.72 и MACD на -0.07 са технически индикатори, сочещи неутралност. Ако Avalanche (AVAX) преодолее нивото на съпротива от $30 и се покачи до $37.02, потенциално може да спечели повече от 30%. От друга страна, ако спадне под $21.48, може да се стигне до по-нататъшни загуби.

Освен това колумбийската необанка Littio заяви, че ще използва Avalanche (AVAX) вместо Ethereum (ETH) за своята платформа Yield Pots. Тази промяна има за цел да задоволи нарастващото търсене на американски държавни облигации и да подобри ефективността на транзакциите на своите клиенти. С присъединяването на повече хора и проекти към блокчейн цената на Avalanche (AVAX) може да се повиши.

DTX Exchange (DTX) набира почти $4 милиона само за няколко месеца

Въпреки леките увеличения, Solana (SOL) и Avalanche (AVAX) имат ограничени краткосрочни перспективи. С DTX, авангардна DeFi платформа, инвеститорите могат да увеличат печалбите си, като използват инвестиционни техники, задвижвани от изкуствен интелект.

Според експерта до края на ноември тази година инвестиция от $500 при настояща стойност от $0.06 може да нарасне до $11,000. Тъй като осъзнават потенциала на DTX, трейдъри от известни мрежи вече са резервирали места в предварителната продажба.

Блокчейнът от първи слой VulcanX захранва DTX Exchange. С достъп до над 120,000 класа активи, включително суровини, криптовалути и договори за разлика, този блокчейн може да бъде основата на хибридната платформа за търговия на DTX Exchange.

Тъй като няма сложна процедура за регистрация или KYC проверка, потребителите могат да взаимодействат със сайта с изключителна анонимност. С фокус върху качеството, прозрачността и съответствието, DTX се откроява като възможност, която привлича вниманието на влиятелни хора и крипто китове.

Научете повече:
Купи по време на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Uniswap се стреми към пробив до $10 – дали Jupiter и ZDEX ще откраднат вниманието?

Uniswap изглежда е на път да отбележи значителен ръст и да достигне неуловимото ниво от $10.

11.10.2024 17:14 4мин. четене Kosta Gushterov

Най-актуалните крипто избори на ентусиастите: Опитайте да превърнете инвестиция от $300 в $1.5 милиона до 2025 г.

Разкриване на селекциите от криптовалути, които според ентусиастите могат да превърнат скромните инвестиции в значително богатство до 2025 г.

11.10.2024 16:46 5мин. четене Kosta Gushterov

CYBRO разкрива иновативна AI актуализация, анализаторите виждат потенциал да се издигне по-високо от TON и Chainlink

CYBRO пусна новаторска актуализация, задвижвана от изкуствен интелект, която предизвика вълнение в крипто света.

11.10.2024 15:16 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 достъпни токенa, които може да превърнат $750 в $750,000 до 2025 г.

Отключването на потенциала за огромни печалби в света на криптовалутите често включва намирането на правилните евтини инвестиции.

11.10.2024 14:23 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.