Home

Предпродажбата на CYBRO достигна рекордно ниво от $3 милиона: Китовете на Chainlink и Litecoin се насочват към 5,000% от проект, захранван от изкуствен интелект

10.10.2024 18:07 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на CYBRO достигна рекордно ниво от $3 милиона: Китовете на Chainlink и Litecoin се насочват към 5,000% от проект, захранван от изкуствен интелект

Крипто ентусиастите са вцепенени, тъй като предварителната продажба на CYBRO счупи рекорд при $3 милиона.

Големи инвеститори, включително значими притежатели на Chainlink и Litecoin, се стичат към този проект, задвижван от изкуствен интелект. Изключителното обещание за 5,000% ги привлича, подсказвайки за огромен потенциал за растеж. Тази статия разкрива кои монети са обещаващи, пленявайки читателите, нетърпеливи за следващата голяма възможност в блокчейн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на CYBRO надхвърли $3 милиона: Една от милион възможности за инвестиции в DeFi

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърля $3 милиона. Тази авангардна DeFi платформа предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

Притежателите на CYBRO ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Ще успее ли Chainlink (LINK) да преодолее съпротивата от $13.48?

В момента Chainlink (LINK) се търгува между $10.26 и $12.38. Тя е изправена пред съпротива на $13.48, докато подкрепата съществува на $9.25. През изминалия месец той се повиши с малко над 1%, въпреки че за шест месеца е спаднал с почти 30%. RSI индексът е на ниво 47.80, което показва неутрална тенденция. 10-дневната и 100-дневната пълзящи средни, съответно $10.62 и $11.06, показват, че LINK е малко над краткосрочния тренд, но под дългосрочния. Ако LINK пробие първата съпротива, може да се насочи към $15.60, което показва потенциална печалба от около 25%. В противен случай може да спадне към $9.25 или $7.13.

Движение на цената на Litecoin: Възможно повишение или стагнация?

В момента Litecoin (LTC) се търгува в диапазона $63-$70. Среща съпротива на ниво около $74, а подкрепата е на ниво $59. През последния месец LTC отбеляза ръст от 5.55%, докато за шест месеца спадна с близо 25%. С балансиран RSI на ниво 47.41 и леко отрицателен MACD, цената може да се повиши към границата от $81, ако надмине настоящата съпротива. Въпреки това тя може и да се задържи без ясна посока предвид показателите.

Заключение

CYBRO предлага уникална възможност за инвеститорите чрез агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast. Тя предоставя изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. LINK и LTC показват по-малък потенциал в краткосрочен план, което прави CYBRO по-привлекателна опция. Неговите безпроблемни депозити и тегления подобряват потребителското изживяване. Прозрачността, съответствието и качеството подчертават обещанието на платформата. Силният интерес от страна на крипто китовете и инфлуенсърите подчертава жизнеспособността на CYBRO.

Сайт: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ търговецът на Етериум, който спечели $100 милиона от NEIRO, сега прогнозира 9,000% ръст за тази меме монета за $0.0006

Търговец на Етериум, който преди това е спечелил цяло състояние, сега прогнозира изумително 9,000% увеличение за меме монета с цена от едва $0.0006.

10.10.2024 17:28 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които може да надминат 1,000%-то рали на Polkadot през 2021 г. в следващото рали на крипто пазара

Открийте пет криптовалути, които може да са готови да избухнат в следващото пазарно рали, надминавайки значително впечатляващите печалби на Polkadot през 2021 г.

10.10.2024 16:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Този нов меме токен привлича инвеститорите далеч от Dogecoin, Floki и Shiba Inu – ето защо това може да е следващото голямо нещо

Пазарът на меме монети от години е доминиран от големи играчи като Dogecoin (DOGE), Floki (FLOKI) и Shiba Inu (SHIB).

10.10.2024 14:29 5мин. четене Kosta Gushterov

Най-добрите алтернативи на Shiba Inu в момента

Shiba Inu (SHIB) без съмнение е една от най-известните меме криптовалути, която привлече огромна общност и постигна внушителен пазарен капитал.

10.10.2024 12:56 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.