Home

Mt. Gox удължи графика за възстановяване на средствата

10.10.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mt. Gox удължи графика за възстановяване на средствата

Mt. Gox наскоро обяви, че е получила съдебно одобрение за удължаване на погасителните си планове, което доведе до рязко повишаване на пазарното доверие.

Преди това опасенията относно процеса на компенсиране на компанията натежаха върху инвеститорските нагласи, предизвиквайки страхове от потенциална разпродажба на Биткойн и други алткойни.

Синдикът по възстановяването на Mt. Gox разкри, че крайният срок за погасяване на задълженията към кредиторите е отложен до 31 октомври 2025 г.

Целта на тази промяна е да се намали натискът върху кредиторите, които чакат своите средства, като се гарантира, че те ще могат да приключат процеса на изплащане, без да бързат.

Много кредитори се сблъскаха с усложнения при предишната организация на изплащането, което ги остави без обезщетение, въпреки че изпълниха необходимите изисквания.

Това удължаване на срока се разглежда като положително развитие за пазара, тъй като не само спомага за възстановяване на инвеститорското доверие, но и за преодоляване на предизвикателствата, пред които са изправени чакащите изплащане. Докато пазарът възприема тази новина, тя може да спомогне за стабилизиране на цените и за намаляване на по-ранните опасения от разпродажби, които повлияха на поведението на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн падна под $60,000 – ето каква може да е причината

Биткойн, водещата криптовалута, не успя да удържи нивото на подкрепа от $60,000 и отбеляза спад.

10.10.2024 21:25 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Какво трябва да се случи, за да скочи цената до нов рекорд

След силното първо тримесечие, в което BTC почти достигна $74,000, оптимизмът на инвеститорите отслабна, тъй като криптовалутата непрекъснато поевтинява. Въпреки това навлизането в исторически благоприятно тримесечие поддържа надеждите живи.

10.10.2024 17:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Собствеността на криптовалути расте сред инвеститорите на дребно в световен мащаб

Притежанието на криптовалути на дребно е нараснало значително от 2020 г. насам, според доклад на Съвета на Международната организация на комисиите по ценни книжа (IOSCO).

10.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

ИЗВЪНРЕДНО: Инфлацията в САЩ спадна до 2.4% – как реагира Биткойн?

Току-що Бюрото за трудова статистика на САЩ публикува последните данни за инфлацията и нещата изглеждат добре за американската икономика.

10.10.2024 15:42 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.