Home

Топ търговецът на Етериум, който спечели $100 милиона от NEIRO, сега прогнозира 9,000% ръст за тази меме монета за $0.0006

10.10.2024 17:28 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ търговецът на Етериум, който спечели $100 милиона от NEIRO, сега прогнозира 9,000% ръст за тази меме монета за $0.0006

Търговец на Етериум, който преди това е спечелил цяло състояние, сега прогнозира изумително 9,000% увеличение за меме монета с цена от едва $0.0006.

Тази смела прогноза привлече вниманието на крипто общността. В статията ще разкриете тази изненадваща прогноза и ще разгледате кои монети може да са на прага на значителен ръст.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DOGEN: Първата меме монета за алфа мъжкари, които изискват най-доброто

Разгърнете вътрешния си алфа с DOGEN – меме токен, създаден за тези, които искат да живеят добре.DOGEN е алфа кучето, което никога не пропуска шанса да спечели голяма победа. Това е токенът за победители, които не се задоволяват с нищо по-малко. Помислете за луксозни коли, купища пари и красиви жени – това е начинът на живот на алфа DOGEN!

💎HODL като шеф, завладей пазара💎

Готови ли сте да живеете като алфа DOGEN и да се наслаждавате на най-хубавите неща в живота? Токенът е на подиума, подготвя се за 700% излитане до края на предварителната продажба – и това е само началото. С DOGEN ви очаква потенциална хилядократна възвръщаемост, тъй като меме токените са водещи в най-горещата тенденция на този алткойн сезон.

Колкото по-рано се включите, толкова повече ще спечелите! Това е сделка, на която другите ще завидят, а вие ще сте на върха на класацията.

⚡️Пропуснахте WIF, Popcat или Ponke се покачват?⚡️

DOGEN е новото куче в сектора на меме токените на Solana заедно с BONK, WIF и Popcat, известни с изумителния си ръст от 1,000%. Понастоящем недооценен, DOGEN е готов да изведе този крипто разказ на следващото ниво, като потенциално бие рекорди в този бичи поход.

🎉Общностно ориентиран с реална стойност🎉

DOGEN не е просто краткотраен хайп; това е разрастващо се движение. Екипът зад DOGEN е лазерно фокусиран върху изграждането на процъфтяваща общност от алфа лидери, които отказват да се задоволят с по-малко и са подготвени да доминират на пазара. Този токен предлага реална стойност – от вълнуващи кампании до ексклузивни привилегии за ранните осиновители. DOGEN е възможност да станете част от нещо, което е трайно.

Многостепенната реферална програма на DOGEN е толкова жестока, колкото е възможно: Ще получите 7% от всеки токен, който вашите преки реферали (1-во ниво) купят, използвайки вашия реферален код. Освен това има още награди надолу по веригата – можете да увеличите печалбата си, когато вашите реферали доведат още повече потребители.

Дръжте DOGEN и оставете другите да ви завиждат! Присъединете се към армията на Dogen днес и завладейте криптосвета!🚀

Nairo може да е готов за пробив на фона на бичия импулс

Цената на Neiro в момента е между $0.0020217 и $0.0032347, което показва 20% увеличение през последната седмица. Десетдневната проста пълзяща средна стойност от $0.0029188 е над 100-дневната средна стойност от $0.0027396, което показва възходящ импулс. RSI индексът възлиза на 51.89, което предполага, че монетата е балансирана и има възможност за растеж. С положителното ниво на MACD на 0.00004971 бичите сигнали се засилват. Най-близкото ниво на съпротива е $0.0039103; преодоляването му може да тласне цената към втората съпротива при $0.0051233, отбелязвайки значителен ръст. С наближаването на алткойн сезона NEIRO може да продължи възхода си, като потенциално може да донесе впечатляваща възвръщаемост.

Етериум е на път да се покачи: индикаторите сочат силно възходящо движение

Цената на Етериум показва признаци на потенциален скок. Понастоящем монетата се търгува между $2,280 и $2,632, като се приближава до съпротивата при $2,824. Пробив над това ниво би могъл да я тласне към следващата цел при $3,175, което би означавало увеличение с над 12% от нивото на съпротива и с близо 30% от текущите цени. Неотдавнашните малки печалби през последната седмица и месец предполагат натрупване на инерция. Стохастичният индикатор се намира над 50, което подкрепя бичата перспектива. С наближаването на алткойн сезона и оптимистичния вид на световните пазари, Етериум може би се подготвя за значителен ръст. Инвеститорите наблюдават внимателно как ETH се приближава до ключови нива, които могат да сигнализират за силно възходящо движение.

Заключение

Макар NEIRO и ETH да показват по-малък краткосрочен потенциал, фокусът се измества към DOGEN, меме токен, предназначен за тези, които търсят лукс и успех. С очакван ръст от 700% до края на предварителната продажба и потенциал за хилядократна възвръщаемост, DOGEN следва успешни токени като BONK, WIF и Popcat, предлагайки реални ползи на ранните осиновители.

Сайт: Dogen crypto
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Porta


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на CYBRO достигна рекордно ниво от $3 милиона: Китовете на Chainlink и Litecoin се насочват към 5,000% от проект, захранван от изкуствен интелект

Крипто ентусиастите са вцепенени, тъй като предварителната продажба на CYBRO счупи рекорд при $3 милиона.

10.10.2024 18:07 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които може да надминат 1,000%-то рали на Polkadot през 2021 г. в следващото рали на крипто пазара

Открийте пет криптовалути, които може да са готови да избухнат в следващото пазарно рали, надминавайки значително впечатляващите печалби на Polkadot през 2021 г.

10.10.2024 16:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Този нов меме токен привлича инвеститорите далеч от Dogecoin, Floki и Shiba Inu – ето защо това може да е следващото голямо нещо

Пазарът на меме монети от години е доминиран от големи играчи като Dogecoin (DOGE), Floki (FLOKI) и Shiba Inu (SHIB).

10.10.2024 14:29 5мин. четене Kosta Gushterov

Най-добрите алтернативи на Shiba Inu в момента

Shiba Inu (SHIB) без съмнение е една от най-известните меме криптовалути, която привлече огромна общност и постигна внушителен пазарен капитал.

10.10.2024 12:56 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.