Home

Разпродажба на XRP и BNB, но DTX Exchange (DTX) се превръща в основна цел за следващия бичи цикъл

10.10.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разпродажба на XRP и BNB, но DTX Exchange (DTX) се превръща в основна цел за следващия бичи цикъл

В навечерието на предстоящия бичи ръст крипто китовете пренасочват инвестициите си от XRP и BNB към нов токен в етап на предварителна продажба, DTX, който внася някои нови функции в DeFi.

На крипто пазара е налице съпротива, тъй като BNB и XRP, наред с други водещи алткойни, се търгуват в обратна посока. Техните графики са забележимо мечи, а трейдърите им може би скоро ще напуснат кораба.

Въпреки спадащия пазар, проекти като DTX Exchange (DTX) са набелязани за печалби през тази година. Токенът предлага DeFi функции с огромен потенциал за печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BNB се приближава към съпротивата: Консолидация или предстояща помпа?

BNB имаше един от най-лошите спадове в края на септември 2024 г., тъй като токенът премина от бича серия при около $612 към меча спирала, която не приключи до $540. Отхвърлянето принуди BNB да влезе в зона на консолидация, но неотдавнашното възстановяване ѝ помогна за известна бича серия.

BNB се разменя за около $582, като се движи нагоре до 5% печалба за последната седмица. Докато токенът се приближава към експоненциалните си пълзящи средни, трейдърите на BNB трябва да внимават за възможно обръщане от нивото от $612.
Възстановяването може да продължи с бичи поход, ако биковете доведат цената на токена до преминаване на нивото от $607. Друго отхвърляне обаче би довело до повторно изпадане на токена в консолидация.

Загубите на XRP се натрупват с натиска на SEC

Цената на XRP се влияе от съдебни решения и обжалвания от страна на американската Комисия по ценните книжа и фондовите борси (SEC) вече повече от две години – ситуация, която оставя токена да се бори в рамките на даден диапазон. С последното обжалване от страна на SEC се заражда още един мечи епизод.

Комисията направи неотдавнашно обжалване, в което обяви токените на XRP за нерегистрирани ценни книжа, ако се продават на институционални търговци, но за регистрирани ценни книжа, ако се продават на крипто инвеститори на борси. Задкулисието по случая, особено когато решението изглежда толкова близо, насърчава още разпродажби.

Цената на XRP в момента е $0.529 за брой, като през последната седмица изгуби около 11% от стойността си. Нетната реализирана печалба/загуба показва, че все повече търговци разпродават своите XRP за по-добри токени.

Нов стандарт в платформите за търговия: Иновативните функции на DTX Exchange

Продължаващата предварителна продажба на DTX е доказателство за засиленото приемане в крипто-средата, особено сред търговците. И това не е изненадващо; с подобни функции би било малко обезпокоително, ако токените DTX не се продаваха бързо.
Първо, общност, която да се грижи за начинаещите. DTX Exchange, за разлика от много други платформи за търговия, предлага на начинаещите търговци възможност да научат тактики от по-опитни и по-успешни от тях търговци. И не, няма да има видеоклипове с продължителност един час или виртуални „академии“ – новаците буквално ще се учат на работното място.

В DTX Exchange има функции за социална търговия и “copy” търговия, при които новите търговци се свързват с предпочитаните от тях „ментори“ и копират техните сделки и стратегии. Пасивното учене осигурява по-бързо и по-ефективно обучение по търговия; новаците могат да станат професионалисти преди изтичането на седмицата.

А с постепенния успех идва и още по-голямо възнаграждение, благодарение на Черния клуб на DTX. Натрупайте до $10,000 в портфейла си за търговия и получете достъп до ежедневни и седмични бонуси на DTX.

Предварителната продажба на DTX набира $3.5 милиона в навечерието на бичия ръст

Публичната предварителна продажба на DTX е в етап 3. Предварителната продажба е генерирала над $3.5 милиона, тъй като инвеститори и китове от целия крипто пазар, включително инвеститори в XRP и BNB, заемат позиции преди бичи цикъл.

Токенът се продава на цена от $0.06 в момента, а инвеститорите на Етап 3 ги очаква гарантирана 100% възвръщаемост на инвестициите, когато проектът стартира на цена от $0.12. За инвеститорите има 100% печалба, но ще трябва да влезете сега, преди да се промени етапът на предварителна продажба.

Научете повече:
Купете по време на предварителната продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алтернативи на Shiba Inu в момента

Shiba Inu (SHIB) без съмнение е една от най-известните меме криптовалути, която привлече огромна общност и постигна внушителен пазарен капитал.

10.10.2024 12:56 3мин. четене Alexander Zdravkov

Глобалните икономически тенденции стимулират ръст от 8% на крипто пазара през септември

Благоприятните глобални икономически събития през изминалия месец доведоха до отчитане на ръст в основните капиталови пазари.

10.10.2024 12:19 2мин. четене Kosta Gushterov

Tron (TRX) и Toncoin (TON) остават на заден план, тъй като Rexas Finance (RXS) се изстрелва на фона на третия етап на предварителната продажба

В бързо развиващия се крипто пейзаж Tron (TRX) и Toncoin (TON) изостават, докато Rexas Finance (RXS) бързо напредва през третия етап на предварителна продажба.

10.10.2024 10:12 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Етериум, ще достигне ли ETH $3,000 през октомври? Cutoshi превзема пазара бързо

Етериум и по-широкият крипто пазар преживяха рязък спад, след като геополитическото напрежение в Близкия изток се увеличи.

10.10.2024 9:50 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.