Home

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

Това постижение не беше просто стандартна KYC проверка, а беше извършено със специално отличие.

Екипът на ABDS Systems сподели новината чрез официалния си профил в платформата X (известна преди като Twitter).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Токенът на ABDS Systems печели най-високата значка на CertiK за KYC – златната значка

Токенът ABDS, нов крипто проект, насочен към опростяване, повишаване на сигурността и достъпността на дигиталните финанси, наскоро достигна значителен етап, като спечели изключително желаната златна значка на CertiK.

🔒🚀 Вълнуващи новини! ABDS Token беше проверен от CertiK и получи най-високата значка за съответствие с KYC! Този крайъгълен камък подсилва нашия ангажимент за прозрачност и сигурност. 💪🔐https://t.co/pUvHv0TvLM#ABDSToken #CertiK #KYC #Crypto #Blockchain

— ABD Systems (@ABDSystems) 1 октомври 2024 г.

Това постижение бележи голяма крачка напред за ABD Systems, компанията, която стои зад проекта, и за нарастващата му потребителска база. То засилва доверието и позиционира проекта като надежден играч в крипто индустрията.

Златната значка на CertiK е най-високото ниво на сертификация, което тази добре призната компания може да предложи, и се присъжда само на проекти, които отговарят на най-строгите стандарти за сигурност и прозрачност.

Постигайки го, ABDS Token демонстрира сериозния си ангажимент да следва строги процедури за процеси по „опознаване на клиента“ (KYC). Тези процедури включват цялостен преглед на екипа, който стои зад проекта, като се гарантира неговата легитимност и отдаденост на поддържането на сигурна платформа.

Както за инвеститорите, така и за потребителите, това ниво на контрол предлага увереност, че ABDS Token заслужава доверие и е изграден върху солидна основа на отчетност.

Освен това самото признание е особено важно, тъй като укрепва доверието в проекта в момент, когато вярата е критичен фактор в индустрията. Също така въпросното отличие затвърждава позицията на проекта и уверява общността, че той се управлява от надежден екип с доказан опит.

Моментът на това постижение не би могъл да бъде по-добър, тъй като ABDS Token наскоро беше регистриран на добре познати борси като MEXC, BitMart, LBank и DigiFinex, като скоро се очакват още регистрации. Златната значка на CertiK само засилва инерцията, улеснявайки проекта в привличането на нови инвеститори и партньори.

Какво представлява ABDS Token и как това сигурно и достъпно решение за дигитални финанси привлече вниманието на толкова много хора

ABDS Token, изграден върху блокчейна на Ethereum, предлага уникална комбинация от дигитална сигурност от най-високо ниво и персонализирана поддръжка.

Това, което наистина отличава ABDS Token, е неговият фокус върху превръщането на дигиталните финанси в по-достъпни и лесни за ползване. За разлика от много крипто проекти, които работят само в дигиталната сфера, ABDS Systems отива още една стъпка напред, като предоставя сигурен токен и лична поддръжка на физическите си места.

Също така, ABDS Token се интегрира безпроблемно в по-широката екосистема на ABD Systems, предлагайки различни приложения в реалния свят. Той позволява на потребителите да извършват плащания за продукти и услуги, да отключват премиум функции в мрежата и да участват активно в управлението на платформата.

Освен това тези, които искат да увеличат инвестициите си, могат да стейкват токените си, за да печелят награди, което допълнително увеличава привлекателността на токена.

За ABD Systems

ABD Systems е основана през 2009 г. от двама предприемачи с визия. Те започват с амбициозна цел: да се превърнат във водеща технологична компания в родната си страна.

С течение на времето компанията се превърна в основна сила в IT сектора, водена от сериозен фокус върху иновациите, сътрудничеството и непрекъснатия растеж.

Това, което отличава ABD Systems, е нейният всеотдаен екип, който работи заедно, за да се справи с предизвикателствата и да постигне колективен успех.

Мисията на компанията се корени в създаването на бъдеще без граници. Нейните основни ценности също така ръководят ABD Systems в разработването на авангардни технологии и опростяването на процеси, които оказват положително въздействие върху обществото и местните общности. По този начин нейният ангажимент към съвършенство е особено очевиден в широката гама от продукти и услуги, предназначени за гражданите и правителствените сектори.

С неотдавнашното пускане на ABDS Token, ABD Systems пренася традицията си за иновации в света на дигиталните финанси. Тяхната цел е да изградят по-приобщаваща и сигурна финансова среда за всички, като допълнително затвърдят позицията си на напредничав технологичен лидер.

За контакти:

За да научите повече за ABD Systems, разгледайте ABDS Token, и бъдете информирани за бъдещите им отличия, като посетите официалния уебсайт. Освен това можете да ги следвате в X (преди това Twitter), за да сте в течение на последните новини и разработки.


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Семейство се събра отново благодарение на облачният крипто добив

Съпругата ми от 15 години ми каза, че иска да се разведе. Притежаваме къща заедно и имаме десетгодишна ипотека.

09.10.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.