Home

Рали през Uptober: DTX Exchange (DTX) се превръща в топ ERC-20 токен, засенчвайки Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)?

09.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рали през Uptober: DTX Exchange (DTX) се превръща в топ ERC-20 токен, засенчвайки Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)?

DTX Exchange (DTX) има по-висок потенциал за растеж като нов алткойн, което може да го направи по-привлекателен от Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

Ралито през „Uptober“ все още не е настъпило, което оставя достатъчно време за позициониране преди така очакваното бичо движение. Макар че няколко токена са на прага на скока, един от тях привлича вниманието на пазара с уникалните си перспективи за растеж: DTX Exchange (DTX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази нововъзникваща криптовалута наближава старта си и предвид нейната новост – нова хибридна платформа за обмен – е готова за масово приемане и растеж. Обявена за най-добрата криптовалута, в която да инвестирате, тя засенчва Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

DTX Exchange (DTX): Нов DeFi проект, който трябва да се наблюдава

DTX Exchange (DTX), нововъзникващ алткойн, изграден на базата на Ethereum, е един от новите DeFi проекти, за които трябва да се внимава. В допълнение към солидните му основи, потенциалът му за растеж е до голяма степен ненадминат, като засенчва най-добрите крипто токени като Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE).

С нарастващото доверие, като се има предвид, че в текущата предварителна продажба са събрани над $3.8 милиона, той може да е на път да направи експлозивен дебют. Междувременно, при цена на токена от $0.06 в третия кръг на ICO и прогнозирано 50-кратно рали след листването, това е бича вълна, която не бива да се пропуска.

Огромно търсене и интерес предизвиква и неговата новост като хибриден протокол за обмен. За разлика от конвенционалните платформи за търговия, DTX ще съчетава елементи на централизираните и децентрализираните борси, предлагайки най-доброто от двата свята. По този начин тя ще постигне баланс между достъпност, поверителност, прозрачност и стабилна ликвидност. Други отличителни характеристики са разнообразните класове активи в TradFi и DeFi и до 1,000-кратният ливъридж за избрани активи.

Solana (SOL): Погледите са насочени към $200

Solana (SOL) е един от водещите алткойни. Тя е в топ 5 на криптовалутите по пазарна капитализация, след Ethereum и BNB в списъка на алткойните. Що се отнася до уникалното ѝ предлагане, блокчейнът предоставя DeFi решения – изграждане на децентрализирани приложения (dApps) и хостинг на други дигитални активи.

Въпреки че последните няколко дни бяха разочароващи, Solana (SOL) е един от алткойните, за които трябва да се внимава. Цената на Solana се срина с над 6% през последните 7 дни, като от седмичния връх от $157 се разменяше за над $140.

Въпреки това, с оглед на предстоящото цялостно пазарно рали, SOL е сред най-добрите криптовалути за инвестиране, като настоящият спад представлява чудесна възможност за покупка. Прогнозата за цената на Solana предполага рали над $200 преди края на месеца, което я позиционира като обещаваща вълна, която си струва да бъде наблюдавана.

Dogecoin (DOGE): Прогноза за възстановяване на годишната върхова цена

Dogecoin (DOGE), първата водеща монета, е сред най-подценените топ алткойни. Вдъхновеният от забавлението токен има няколко атракции – жизнена общност, лекота и нисък вход – които го правят любим на търговците.

Отразявайки общите крипто настроения, Dogecoin (DOGE) се търгува с понижение. Биковете изгубиха над 6% печалба в седмичния таймфрейм, като повлякоха цената на Dogecoin до $0.1. Тъй като мечките се надяват да обърнат тази подкрепа в съпротива, следващите дни обещават да бъдат вълнуващи.

Въпреки това, като се има предвид потенциалът на октомври, който историческите данни подкрепят, Dogecoin е настроен за масивен възход през този месец. Криптовалутата на тема кучета е на път да достигне отново годишната си пикова цена от $0.22, което я поставя в списъка на най-добрите монети за наблюдение.

Заключение

DTX Exchange (DTX), нов алткойн в блокчейна на Ethereum – ERC-20 токен, може да е по-обещаващ залог от Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE). Потенциалът му за повишение е зашеметяващ, което може да го направи прави по-добър залог преди потенциалното октомврийско рали. Освен това предстоящата трансформация на търговската сцена го прави проект, който си струва да бъде наблюдаван.

Научете повече:
Купи по време на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Семейство се събра отново благодарение на облачният крипто добив

Съпругата ми от 15 години ми каза, че иска да се разведе. Притежаваме къща заедно и имаме десетгодишна ипотека.

09.10.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

От DeFi до Meme мания: FoxLetFun, Ethereum, Sui и XRP са сред най-интересните избори на 2024 г.!

С навлизането в 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с активност в разнообразни активи – от гиганти в областта на децентрализираните финанси (DeFi) до нововъзникващи меме монети.

09.10.2024 10:04 5мин. четене Kosta Gushterov

5 от най-добрите алткойни, които да следите през октомври 2024 г., според крипто милиардер

В света на конкуренцията между различните индустрии крипто сектора показва огромно приемане сред инвеститорите. Крипто милиардер разкри своя анализ на петте най-добри алткойн избора за октомври 2024 г., който сочи проекти със силна база.

09.10.2024 9:48 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.