Home

Експерт прогнозира рали за Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г., ето колко високо могат да се издигнат

07.10.2024 9:47 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерт прогнозира рали за Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г., ето колко високо могат да се издигнат

Хайпът около криптовалутите удари покрива, като се имат предвид прогнозите на експертите за огромните бичи стратегии, които очакват Tron (TRX) и Rexas Finance (RXS) до 2025 г.

Ако сте умен инвеститор, това може би най-накрая е възможността, която търсите от дълго време, за да приберете разумни печалби. Нека стигнем до същината на ситуациите около тези два токена и колко страхотни могат да бъдат те.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Tron (TRX): От $0.156 до $2.34

По време на пресата Tron (TRX) се разменя на цена от $0.156 с 6.50% скок през предходната седмица. Това покачване не е шок за мнозина, защото беше доста очаквано, че Tron постепенно се позиционира сред водещите играчи в блокчейн пространството. Някои експерти стигнаха дотам, че призоваха за сериозен скок и предоставиха прогнози за 1,500% скок, достигайки зашеметяващите $2.34 през 2025 г. Защо Tron е толкова актуална монета в момента? Краткият отговор може би е най-същественият: професионалният инстинкт на ръководството, да генерира редовно иновативни продукти, особено децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори. Разработките и партньорствата на Tron насочиха крипто света към това колко продуктивни биха били бъдещите взаимоотношения. Ето защо, ако сте с лонг позиции в TRX или ако планирате да инвестирате в токена, седнете здраво, тъй като $2.34 няма да бъдат лесно достигнати, по-скоро пътуването може да бъде доста бурно.

Rexas Finance (RXS): Потенциалът от 5,500%, който е трудно да бъде пренебрегнат

Още един интересен проект, на който да обърнем внимание, е с фокус върху бъдещето: Rexas Finance (RXS). В етап 3 на предварителна продажба на цена от $0.050, проектът вече е отбелязал голяма възвръщаемост от 1.67x ROI, откакто достигна цена от $0.030 в първия етап. Сега той е на цена от $0.050, тъй като преминава през етапите на предварителна продажба, но удоволствието не спира дотук. Настоящата ситуация изисква закупуването на Rexas Finance на цена от $0.20, което означава увеличение от 300% за инвеститорите при текущата цена. Според анализа на експертите Rexas Finance може да достигне огромно увеличение от 5.500%, което ще се изрази в $11 стойност до 2025 г. Какво обяснява вълнението около Rexas Finance?

Обяснението е просто – става въпрос за токенизация на реални активи. Те могат да се купуват и продават просто с едно кликване на бутон, точно както се купува месо от супермаркет. Самият пазар на недвижими имоти в световен мащаб е на стойност зашеметяващите $379.7 трилиона, в злато е $121.2 трилиона, а пазарът на изкуство и колекционерски предмети е около $65 милиарда годишно. Rexas Finance се възползва от тези пазари, като предоставя на всички пълно или частично право на собственост, включително токенизация на активи. При Rexas Finance обаче има много повече неща, които трябва да се вземат предвид, например с конструктора на токени на Rexas всеки може лесно да токенизира активите си без никакви познания по кодиране, а Rexas Launchpad дава възможност на хората да набират средства за своите токени. Налични са много източници на приходи и като се има предвид, че общата пазарна стойност на проекта продължава в трилиони долари, небето ще бъде граница за този проект.

Състезанието до 2025 г: Включвате ли се в надпреварата и страхувате ли се?

Много ентусиасти твърдят, че Tron и Rexas Finance могат да реализират невъобразими приходи и поради това може би това е най-добрият момент да обмислите решението си. Независимо дали става въпрос за скок на цената на Tron с 1,500% или за пробив на Rexas Finance с 5,500%. Според много ентусиасти има всички основателни причини да вярваме, че 2025 г. е годината, която ще промени статуквото за тези токени. А Rexas Finance в момента провежда раздаване на $1 милиона, като са избрани 20 победители, които ще получат по $50,000. Единственото, което се изисква от вас, е да дадете адреса на своя ERC20 портфейл, да изпълните задачите и да накарате приятелите си също да го направят, за да увеличите шансовете си.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Раздаване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Dogwifhat скача с почти 20% за ден, този токен дава 3,500%+ стейкинг награди

Dogwifhat (WIF), една от водещите меме криптовалути на Solana блокчейн мрежата, направи впечатляващ скок от близо 20% в рамките на 24 часа.

07.10.2024 13:46 3мин. четене Alexander Zdravkov

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Инвестирането в BNB може да навреди на портфейла ви – вместо това разгледайте тези 5 скъпоценни камъка за „Uptober”

Притежателите на Binance Coin (BNB) са изправени пред сурова реалност: докато криптопазарът празнува „Uptober“ с покачващи се цени, BNB остава назад.

07.10.2024 9:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.