Home

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

Тъй като крипто пазарът показва признаци на предстоящ бичи цикъл, той смята, че тези алткойни предлагат най-голям потенциал за експоненциални печалби. Сред токените в списъка му се откроява DeFi монета: FXGuys ($FXG), която оглавява препоръките му заради иновативния си подход за сливане на традиционните финанси (TradFi) с децентрализираните финанси (DeFi).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето защо FXGuys и три други алткойна -NEAR Protocol (NEAR), Aptos (APT) и Sei (SEI) – са в полезрението на този трейдър и защо те могат да бъдат ключът към изграждането на портфейл от няколко милиона долара.

FXGuys ($FXG): Монетата DeFi, която е водеща по пътя

Начело на списъка е FXGuys ($FXG), TradeFi токен, който в момента е на етап 1 от предварителната продажба. FXGuys прекъсва огромната индустрия за валутна търговия с дневен оборот от $6 трилиона, като я пренася върху блокчейн.

Платформата предлага децентрализирана валутна търговия, при която потребителите могат да търгуват с по-голяма прозрачност, по-ниски такси и повишена сигурност в сравнение с традиционните валутни пазари. Със своята уникална комбинация от TradFi и DeFi FXGuys е позиционирана така, че да навлезе на значителен пазар, като същевременно предлага предимствата на децентрализираното финансиране.

В основата на FXGuys е нейният модел Trade2Earn, който възнаграждава търговците с $FXG токени за всяка изпълнена от тях сделка. Тази стимулираща система стимулира обема на търговията и повишава търсенето на $FXG токени.

Освен това платформата предлага програма за финансиране на реквизитни компании, която дава на търговците достъп до значителен капитал и ливъридж, позволявайки им да изпълняват по-големи сделки, без да рискуват собствените си пари.

Понастоящем FXGuys се оценява на $0.03 в етапа на предварителна продажба, след като продаде 68,000,000 FXG токена в частния си кръг, набирайки над $1,000,000. При очаквана цена за публично пускане от $0.10, ранните инвеститори биха могли да видят над 300% възвръщаемост още от самото начало.

Въпреки това, трейдърът, който направи милиони от Shiba Inu, вярва, че FXGuys има потенциал да се увеличи 100 пъти с нарастването на приемането, което го прави ключов компонент на всеки портфейл, целящ многомилионна възвръщаемост.

NEAR Protocol (NEAR) – блокчейн, удобен за разработчици

Вторият алткойн в списъка е NEAR Protocol (NEAR) , блокчейн платформа, предназначена да улесни разработването на децентрализирани приложения (dApps). NEAR се фокусира върху удобството за потребителя и мащабируемостта, като предлага високоефективна и евтина среда за разработчиците на dApp. Тя се отличава с sharding технологията, която позволява на мрежата да се мащабира ефективно при нарастване на търсенето.

NEAR привлече вниманието с удобния си подход към разработчиците, предлагайки инструменти, които опростяват процеса на стартиране и поддържане на децентрализирани приложения. Със стабилна екосистема и партньорства с големи блокчейн проекти NEAR се позиционира като ключов играч в бъдещето на DeFi, NFT и децентрализираните приложения.

За инвеститорите, които търсят дългосрочен растеж, NEAR предлага значителен потенциал, тъй като блокчейн пространството продължава да се развива и търсенето на мащабируеми, удобни за разработчици платформи се увеличава.

Aptos (APT): Високопроизводителна блокчейн от първи слой

Следващият в списъка е Aptos (APT), блокчейн от първи слой, проектиран да предлага висока производителност, сигурност и мащабируемост. Бившите инженери на Meta разработиха Aptos и привлече вниманието с иновативния си механизъм за консенсус и използването на паралелно изпълнение, което му позволява да обработва транзакции с впечатляваща скорост.

Aptos се фокусира върху DeFi и Web3 приложения, което го прави универсален блокчейн за широк кръг децентрализирани проекти. Освен това тя може да се похвали с опитен екип от разработчици, което ѝ дава доверие и потенциал за дългосрочен успех.

Тъй като все повече разработчици и проекти мигрират към мрежата на Aptos, търсенето на APT токени се очаква да се увеличи, което го прави силен претендент за значителни печалби по време на следващия бичи пазар.

Sei (SEI): Оптимизиран за DeFi приложения

Списъкът се допълва от Sei (SEI), блокчейн от първи слой, изрично предназначен за DeFi приложения. Sei използва архитектура на централна лимитирана книга за поръчки (CLOB), която обикновено се среща на традиционните финансови пазари като фондовите борси. Тази архитектура позволява на Sei да осигурява високоскоростни транзакции и превъзходна ликвидност за DeFi приложенията, което го прави идеална платформа за децентрализирани борси (DEX) и други платформи за търговия.

Фокусът на Sei върху оптимизирането на DeFi приложенията ѝ дава конкурентно предимство, особено след като DeFi пространството продължава да се разраства с впечатляващи темпове. Тъй като DeFi проектите търсят по-бързи и мащабируеми решения, Sei може да види значително приемане през следващите години. За инвеститорите SEI предлага експозиция към блокчейн, който е създаден за бъдещето на децентрализираните финанси, позиционирайки го за силен растеж през следващия пазарен цикъл.

Заключение: Портфейл за големи печалби

С потенциал за огромна възвръщаемост през 2024 г., сега е моментът да изградите портфейл, който да се възползва от алткойните с потенциал за висок растеж. FXGuys ($FXG) със своя уникален подход към децентрализираната валутна търговия, оглавява списъка като задължителен токен с потенциал за печалби. Междувременно NEAR Protocol (NEAR), Aptos (APT) и Sei (SEI ) предлагат сериозни предложения за стойност в DeFi света.

Уебсайт | Whitepaper | Socials | Audit

ИЗПОЛЗВАЙТЕ PROP10 ЗА 10% БОНУС


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ентусиасти посочват най-интересните алткойни за 2024 г: KAS, TON, ADA, CYBRO и SOL са водещи в групата

Експертите посочиха няколко алткойна, които са готови за значителни печалби през следващата година.

05.10.2024 16:50 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Защо Rexas Finance (RXS) може да е по-добър избор пред NEIRO или PEPE Coin за печалби през 2025 г.

Rexas Finance (RXS) може да се окаже по-добър инвестиционен избор от NEIRO и PEPE Coin за тези, които целят значителни печалби през 2025 г.

05.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.