Home

Следващият 100Х токен? Експертите споделят защо DTX Exchange (DTX) може да е следващото голямо нещо след Cardano (ADA) и Toncoin (TON)

05.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващият 100Х токен? Експертите споделят защо DTX Exchange (DTX) може да е следващото голямо нещо след Cardano (ADA) и Toncoin (TON)

Търсенето на следващия 100х проект не е било по-належащо, тъй като годината навлиза в последното тримесечие.

Сред потенциалните победители се откроява един, сочен като следващото голямо нещо след Cardano (ADA) и Toncoin (TON): DTX Exchange (DTX).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази нововъзникваща криптовалута може да се похвали със значителен потенциал за ръст – наред с други неща – благодарение на предстоящата трансформация на световната търговска сцена. Нейното интегриране на конвенционални финансови инструменти и Web3 продукти чрез единен блокчейн от първи слой предизвика бичи прогнози. Според експертите от бранша тя е в състояние да се превърне в една от звездите, които ще пробият тази година.

DTX Exchange (DTX): Нов DeFi проект, подготвящ се за излитане

DTX Exchange (DTX), нововъзникващ алткойн на пресечната точка на TradFi и DeFi, е най-новият фаворит на инвеститорите. Той е лидер на пазара на ICO по печалби, като по-рано тази седмица надхвърли $3.6 милиона финансиране. Нарастващият интерес може да се свърже с предстоящото му приемане като хибриден протокол за обмен и, което е по-важно, с огромните му перспективи за растеж.

В третия кръг на своето ICO един токен е на конкурентна цена от $0.06 – изключително подценен. Ентусиастите смятат, че той е следващият 100x, което може да го позиционира като най-интересната крипто инвестиция през това тримесечие. Тъй като се подготвя да завладее крипто света с буря, монетата иска да се превърне по-убедителна алтернатива на Cardano (ADA) и Toncoin (TON).

С почти сигурно приемане, нейната платформа за търговия ще бъде в челните редици на глобалния пазар за търговия на стойност $3.2 милиарда. Тя ще позволява търговия с активи в акции, облигации, ETF-и, суровини и криптовалути. Функции като книга за поръчки на веригата, повишена ликвидност, търговия, базирана на портфейл, и съхранение на активи на веригата я превръщат в най-доброто от световете на DEX и CEX.

Cardano (ADA): Midnight тестнет започва да функционира

Cardano (ADA) , основна DeFi платформа, улеснява създаването на децентрализирани приложения (dApps). Тя е в топ 15 на криптовалутите и успява да остане в центъра на вниманието въпреки нарастващата конкуренция.

В последните новини Cardano (ADA) празнува важен етап: стартирането на Midnight Testnet. Дългоочакваният тестнет, който има за цел да обедини неприкосновеността на личния живот с регулаторното съответствие в мрежата на Cardano, предизвиква вълнение. Разработчиците, които се интересуват от изграждането на приложения във веригата, които защитават чувствителни данни, са добре дошли.

На фона на продължаващата пазарна корекция обаче това развитие не успя да повлияе на цената на Cardano. Тя се срина с 14% през последните 7 дни, разменяйки се за $0.34. Въпреки това експертите смятат, че завръщането е близо, което го прави един от алткойните, за които трябва да се внимава.

Toncoin (TON): спад от 8%; скоро ли ще има завръщане?

Toncoin (TON) е токен от първи слой, като през юни регистрира исторически връх от $8.24.

Въпреки FUD и няколко корекции на пазара, подкрепата от $5 се задържа стабилна.

Подобно на останалата част от пазара, Toncoin (TON) се търгува с понижение. Геополитическото напрежение в Близкия изток до голяма степен стои зад понижението му. На седмичните графики цената на Toncoin се срина с 8%, продавайки се на дребно за $5.3.

От друга страна, продължаващата корекция представлява добра възможност за покупка – съобразителните инвеститори увеличават портфейлите си. Тя може да е на път да се издигне над текущия си ATH. Експертите от бранша смятат, че скокът над $10 е на дневен ред преди края на годината, което я поставя в списъка на най-добрите монети за наблюдение.

Заключение

В търсенето на следващия 100x, DTX Exchange (DTX) се откроява благодарение на съчетанието си от най-добрите характеристики на CEX и DEX. Единната платформа за търговия с разнообразни активи в TradFi и DeFi допринася за нейната привлекателност, като я позиционира като по-убедителна алтернатива на Cardano (ADA) и Toncoin (TON).

Научете повече:
Купи по време на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Защо Rexas Finance (RXS) може да е по-добър избор пред NEIRO или PEPE Coin за печалби през 2025 г.

Rexas Finance (RXS) може да се окаже по-добър инвестиционен избор от NEIRO и PEPE Coin за тези, които целят значителни печалби през 2025 г.

05.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.