Home

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

Ник Форстър, основател на Derive, заяви в анализ, че от 25 октомври до 8 ноември, когато ще се проведат президентските избори в САЩ, се очаква повишение на волатилността на Етериум.

Той смята, че резултатите от изборите могат да окажат значително влияние върху цената на водещия алткойн поради връзката му с DeFi екосистемата, която може да се сблъска с регулаторни предизвикателства в зависимост от избрания кандидат.

Данните от Derive сочат, че трейдърите оценяват 68% вероятност ETH да претърпи ценови колебания между -14% и +16% скоро след изборите, като възможността за движения между -26% и +35% е 95%. Прогнозната волатилност на Етериум в момента е 76.6%, докато тази на Биткойн е 69.8%, което предполага, че трейдърите очакват ETH да бъде по-чувствителен към външни събития.

Форстър отбеляза още, че търговците изглеждат по-уверени в способността на BTC да се ориентира в тези макросъбития, вероятно поради статута му на надеждно дигитално хранилище на стойност и по-малката му експозиция на регулаторен контрол в сравнение с Етериум. С нарастването на опасенията относно потенциалните пазарни въздействия, произтичащи от президентските избори, трейдърите се подготвят за сериозна волатилност при ETH.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase делиства стабилни монети за спазване на регулаторните изисквания в Европа

Coinbase обяви плановете си да извади от списъка на Европейската икономическа зона (ЕИП) някои стабилни монети до края на годината в очакване на по-строгите разпоредби в региона.

04.10.2024 20:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Пазарната доминация на Биткойн се покачва до тригодишен връх – какво се случва с алткойните?

Доминиращата позиция на BTC на пазара на криптовалути нарасна до най-високото си ниво от близо три години, отразявайки тенденция, обусловена от отслабването на алткойните на фона на геополитическото напрежение и засилването на щатския долар.

04.10.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните данни от веригата подсказват за потенциално възстановяване на хоризонта.

04.10.2024 13:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.