Home

Марк Кюбан отправи предупреждение за един от сегментите на крипто сектора

04.10.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан отправи предупреждение за един от сегментите на крипто сектора

Марк Кюбан, известният инвеститор от предаването "Shark Tank" и дългогодишен поддръжник на Dogecoin, наскоро зае критична позиция по отношение на някои криптовалути.

Въпреки предишния си ентусиазъм, сега Кюбан предполага, че нестабилността на меме монетите, макар и опасна, е част от тяхното очарование.

Тези токени са известни с непредсказуемия си характер, който често се определя от интернет хайп, одобренията на известни личности или актуалните тенденции.

Кюбан подчерта как тези токени могат да повишат популярността си поради краткотрайни влияния, но наблегна на факта, че основата им е нестабилна. Той изтъкна, че бързият възход на тези монети често е неустойчив, което води до внезапен спад в стойността.

Той вярва, че меме монетите функционират по-скоро като хазарт, отколкото като сериозна инвестиция. Кюбан обясни, че инвеститорите често участват с надеждата за бърза печалба, но предупреди, че повечето от тях нямат подкрепата на големи инвеститори или компании, което ги прави податливи на екстремни ценови колебания.

Освен това милиардерът сравни търговията с меме криптовалутите с игра на рулетка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Пазарната доминация на Биткойн се покачва до тригодишен връх – какво се случва с алткойните?

Доминиращата позиция на BTC на пазара на криптовалути нарасна до най-високото си ниво от близо три години, отразявайки тенденция, обусловена от отслабването на алткойните на фона на геополитическото напрежение и засилването на щатския долар.

04.10.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните данни от веригата подсказват за потенциално възстановяване на хоризонта.

04.10.2024 13:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.