Home

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

Данните от Coinglass показват, че трейдърите на Биткойн, залагащи на високи цени, са загубили над $122 милиона, докато залозите на Етериум са загубили близо $100 милиона, което е най-високата стойност от юли насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно, тъй като на пазара продължават да се наблюдават сътресения поради геополитическия натиск, инвеститорите обмислят да мигрират към Cutoshi, нов DeFi проект, който е на път да революционизира пазара на меме монети. Фантастичната многоверижна DEX борса на проекта е оценена като една от най-добрите на пазара, като експертите прогнозират огромен растеж за CUTO токена.

Cutoshi – новата меме монета на Етериум, която прави вълни на пазара

С последните пазарни сътресения инвеститорите мигрират към популярни предстоящи проекти с интересен потенциал. Cutoshi е проект, вдъхновен от традиционната китайска щастлива котка и учението на Сатоши Накамото.

В миналото хората са поставяли щастливи котки в домовете си, за да използват късметлийските им сили. Cutoshi има за цел да пренесе това в блокчейн. В допълнение към първоначалната визия на Накамото за блокчейн технологията, която е децентрализация, неприкосновеност на личния живот и парична свобода, Cutoshi изгражда общност, в която правомощията за вземане на решения се предоставят на инвеститорите.

Докато се фокусира върху децентрализацията и генерирането на богатство, екипът поставя в центъра на всичко, което прави, сигурността, анонимността и неприкосновеността на личния живот. За да постигне целта си, екосистемата на Cutoshi е заредена с фантастични инструменти и функции. Богатството сред тях е многоверижната борса DEX, която позволява транзакции между веригите.

Друга забележителна функция е farming дейността на Cutoshi, при която инвеститорите получават възнаграждение за участие в куестове. Съществува и Cutoshi Academy, където можете да научите повече за проекта и криптовалутите. В текущата предварителна продажба CUTO се продава за $0.015. С ограничено предлагане от 440 милиона токена и подкрепено от дефлационен механизъм, анализаторите прогнозират скорошно 40-кратно рали.

Цената на Биткойн се понижава на фона на нарастващото политическо напрежение

Биткойн, популярната криптовалута, поевтиня през последните 24 часа. Този спад идва на фона на огромния отлив на $242.53 милиона в Биткойн ETF на 1 октомври, според данни на Sosovalue. Данните наBitcoin CoinMarketCap показват лек спад от 3% на седмичната графика на цената, тъй като монетата е изправена пред мечи тренд.

Техническият анализ на Tradingview показва, че пазарните нагласи при Биткойн са неутрални, като индексът на страха и алчността показва 42 (страх). След като не успя да преодолее основната трендлиния на съпротива от $65,000 през последните няколко дни, стойността на Биткойн се бори да задържи зоната на подкрепа от $61,000. Въпреки това BTC все още се търгува над 50-дневната SMA, като Coincodex прогнозира скорошно покачване до $86,000.

Според Али Мартинес, трейдърите се възползват от спада, за да купят повече BTC на Binance, като над 60% от тях са заели лонг позиции в Биткойн. Пазарните данни показват, че през изминалата седмица Биткойн китовете са купили над 50,000. BTC на стойност около $3.15 милиарда, като анализаторите прогнозират масивен ръст през следващите седмици. С признаците на съживяване цената на Биткойн може да достигне $70,000 през октомври.

В кои монети си струва да се инвестира през октомври?

Това, което изглежда като положително начало на октомври, вече променя посоката си, тъй като цената на Биткойн се бори да заеме водеща позиция. Докато цената на BTC е изправена пред сериозна битка при границата от $65,000, Cutoshi може да бъде добра алтернатива. Новият проект вече привлича вниманието, като експертите оценяват 40-кратно поскъпване преди листването му.

За повече информация относно предварителната продажба на Cutoshi (CUTO):

https://cutoshi.com/

Присъединете се и станете член на общността:

https://twitter.com/CutoshiToken

https://t.me/cutoshi


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Прогноза за цената на Toncoin: Защо този конкурент на TON се очаква да достигне $10 по-бързо?

Toncoin може да е на прага на значителен ценови скок, което кара крипто ентусиастите да се стремят да открият кои конкуренти биха могли да последват примера му.

04.10.2024 14:58 4мин. четене Kosta Gushterov

Как да закупя Flockerz

Flockerz ($FLOCK) е нова меме криптовалута, която набра значителна популярност още от старта на своята предварителна продажба. Проектът вече е събрал над $399,000 и токенът се търгува на цена от $0.0056785. Flockerz предлага привлекателни стейкинг награди до 5337% APY, което го прави изключително интересен за инвеститорите в крипто пазара. В този кратък наръчник ще разгледаме […]

04.10.2024 13:17 3мин. четене

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.