Home

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

Въпреки силните си основи, и двата токена се сблъскаха с предизвикателства при поддържането на възходящите тенденции. От друга страна, Rexas Finance (RXS) се изстреля напред, като само за няколко седмици натрупа 1.67 пъти по-голяма стойност, позиционирайки се като ключов играч с огромен потенциал в реалния свят. Тъй като пазарните експерти предвиждат още по-големи печалби за Rexas Finance, вниманието се насочва към нейната иновативна платформа за токенизиране на активи и потенциала ѝ да революционизира недвижимите имоти и други сектори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano (ADA) се бори да запази инерцията си

Cardano (ADA) отбелязва по-бавен растеж на крипто пазара, въпреки неотдавнашните подобрения като Voltaire и Leios. Въпреки че тези подобрения имаха за цел да подобрят мрежата, цената на ADA остава относително стагнирана на $0.34, което е под очакванията на много инвеститори. Силната конкуренция от страна на по-нови токени и платформи допълнително забави растежа ѝ, което накара мнозина да преразгледат позицията си в ADA.

Tron (TRX) се сблъсква със съпротива след пробива

Tron (TRX) отбеляза забележителен ръст след достигането на дъното през 2022 г., като се изкачи с над 273% от най-ниската си точка. Токенът наскоро успя да обърне ключово ниво на съпротива в подкрепа на $0.1455, което сигнализира за потенциален бичи импулс. Въпреки това движението на TRX се забави в краткосрочен план, показвайки съпротива точно в момента, в който се приближи до най-високото си ниво за годината. Макар че Tron остава над ключовите пълзящи средни, настоящият пазар предполага, че може да му е трудно да поддържа по-нататъшно възходящо движение без по-ясен пробив.

Rexas Finance привлича вниманието с токенизация на активи

Rexas Finance (RXS) прави вълни със своята иновативна платформа, която позволява токенизацията на реални активи като недвижими имоти, злато и др. Като дава възможност на потребителите да купуват пълна или частична собственост върху активи по целия свят с едно кликване, Rexas Finance улесни достъпа на обикновените инвеститори до исторически ексклузивни пазари. Само световният пазар на недвижими имоти се оценява на трилиони и Rexas Finance има за цел да преодолее пропастта между традиционната собственост върху активи и блокчейн технологията. Интересното е, че инвеститор в Азия вече може да притежава процент от ресторант в Европа, печелейки пасивен доход, без да има нужда от пълна собственост или физическо присъствие.

Тази гъвкавост и достъпност тласкат Rexas Finance напред пред много конкуренти в сферата на токенизацията. Нещо повече, конструкторът на токени на Rexas предлага на потребителите възможността лесно да токенизират своите активи, а стартъпът на платформата улеснява набирането на средства за нови проекти. С функции като Rexas Estate, Rexas Quickmint Bot и инструменти с изкуствен интелект, платформата е универсална услуга за тези, които искат да използват блокчейн за реални активи. Понастоящем Rexas Finance работи по стандарта ERC20 с общо предлагане от 1 милиард токена, а предварителната ѝ продажба бе посрещната с огромно търсене. Проектът разпродаде Етап 1 и Етап 2, набирайки над $1.25 милиона за кратък период от време, а Етап 3 на предварителната продажба в момента е на цена от $0.05 за токена.

RXS Giveaway стартира в чест на успеха

За да отпразнува бързия си успех, Rexas Finance стартира раздаване на $1 милиона, предлагайки на 20 победители шанса да спечелят по $50,000 в USDT. Участниците могат да се включат, като представят своя ERC20 адрес на портфейла, изпълняват задачи и препоръчват приятели за допълнителни участия. Това раздаване допълнително подхранва вълнението около проекта, тъй като той продължава да набира популярност на крипто пазара.

Какво следва?

Докато Tron и Cardano се борят да запазят възходящата си инерция, Rexas Finance (RXS) се очертава като лидер с иновативния си подход към токенизацията на активи. Платформата привлича инвеститори с уникалните си предложения и вече е отбелязала значителни печалби по време на етапите на предварителна продажба. С експертите, които прогнозират още по-голяма възвръщаемост, Rexas Finance е в добра позиция да наруши традиционния пазар на инвестиции в активи, отваряйки нови врати за инвеститорите по целия свят.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Раздаване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как да закупя Flockerz

Flockerz ($FLOCK) е нова меме криптовалута, която набра значителна популярност още от старта на своята предварителна продажба. Проектът вече е събрал над $399,000 и токенът се търгува на цена от $0.0056785. Flockerz предлага привлекателни стейкинг награди до 5337% APY, което го прави изключително интересен за инвеститорите в крипто пазара. В този кратък наръчник ще разгледаме […]

04.10.2024 13:17 3мин. четене

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Бичи пазар през октомври 2024 г: Топ 5 на монетите, които могат да донесат 100-кратна печалба, включително DOGE, DOGEN и PEPE

Октомври 2024 г. е вълнуващо време за меме монетите, тъй като бичият пазар предизвиква очакване сред инвеститорите.

04.10.2024 8:36 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.