Home

Етериум кит разпродава огромно количество токени, цената продължава да спада

03.10.2024 19:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит разпродава огромно количество токени, цената продължава да спада

Етериум се сблъсква с подновен скептицизъм, тъй като цените на ETH се понижават, а известен кит е започнал да продава значителни количества ETH, придобити по време на първичното публично предлагане (ICO) през 2014 г.

По-рано днес Lookonchain разкри, че този участник в ICO-то на Етериум активно е ликвидирал своите авоари, като само през последните два дни са продадени около 19,000 ETH, оценени на около $47.5 милиона. Дейността по продажбата, започнала в края на септември, включва прехвърляне на над 12,000 ETH на стойност $31.6 милиона към Kraken.

Първоначално този субект бе натрупал 150,000 ETH по време на първичното публично предлагане, които тогава струваха около $46,500, а сега се оценяват на близо $400 милиона.

От началото на октомври обаче цената на алткойна спадна с около 10%, като се понижи от $2,650 до най-ниската стойност в рамките на деня от $2,329 към момента на писане на статията – надхвърляйки спада на по-широкия крипто пазар.

Този срив предизвика нови критики, като някои трейдъри коментираха тревожните рапродажби от страна на дългосрочните притежатели. И все пак, поддръжниците на Етериум се противопоставят на FUD (страх, несигурност, съмнение), подчертавайки растежа и потенциала на платформата.

Въпреки неотдавнашния продажбен натиск, институционалният интерес изглежда се съживява, за което свидетелства притокът от близо $20 милиона в девет спот ETH ETF-а на 2 октомври, воден предимно от BlackRock. Това бе значителен отскок след големия отлив от предходния ден. Междувременно Биткойн ETF-ите отбелязаха последователни отливи на обща стойност $53 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Visa стартира платформа за издаване на токени, подкрепени с фиатни валути

Visa представи Visa Tokenized Asset Platform (VTAP) – нова услуга, която помага на финансовите институции да емитират токени, обезпечени с фиат, в блокчейн мрежи.

03.10.2024 21:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance обмисля премахването на 5 алткойна от платформата си за търговия

Най-голямата крипто борса в света, обмисля да извади от списъка пет алткойна поради повишената им волатилност.

03.10.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто инвеститор реализира 543,600% печалба с меме монета

В изненадващ развой на събитията на крипто пазара трейдър превърна скромна инвестиция от $368 в удивителните $2 милиона само за три дни.

03.10.2024 17:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.