Home

Binance обмисля премахването на 5 алткойна от платформата си за търговия

03.10.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обмисля премахването на 5 алткойна от платформата си за търговия

Най-голямата крипто борса в света, обмисля да извади от списъка пет алткойна поради повишената им волатилност.

Борсата постави Bluzelle (BLZ), CLV (CLV), SelfKey (KEY), Prosper (PROS) и VITE (VITE) под мониторинг, сигнализирайки за засилен контрол.

Това означава, че тези активи може да не отговарят на строгите стандарти за листване на Binance, които оценяват ангажираността на проекта, качеството на разработката, търговската дейност и стабилността на мрежата. Издадено е предупреждение, че токените под този маркер са изправени пред потенциален делистинг, ако не успеят да изпълнят критериите на борсата.

В резултат на това цените на тези алткойни пострадаха значително. VITE отбеляза срив от близо 25%, докато PROS и CLV се понижиха съответно с 15.74% и 15.22%. За разлика от тях KEY и BLZ демонстрираха съпротива, като KEY отчете леко възстановяване след първоначален спад от 9%, а BLZ се стабилизира след понижение от 12%.

В противовес Binance премахна “seed“ тага от Pendle (PENDLE) и Sei (SEI), което свидетелства за подобрената им устойчивост. Токените под мониторинг или “seed” таг изискват от потребителите да преминават през тестове на всеки 90 дни, за да се гарантира осведоменост за свързаните с тях рискове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Visa стартира платформа за издаване на токени, подкрепени с фиатни валути

Visa представи Visa Tokenized Asset Platform (VTAP) – нова услуга, която помага на финансовите институции да емитират токени, обезпечени с фиат, в блокчейн мрежи.

03.10.2024 21:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Етериум кит разпродава огромно количество токени, цената продължава да спада

Етериум се сблъсква с подновен скептицизъм, тъй като цените на ETH се понижават, а известен кит е започнал да продава значителни количества ETH, придобити по време на първичното публично предлагане (ICO) през 2014 г.

03.10.2024 19:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто инвеститор реализира 543,600% печалба с меме монета

В изненадващ развой на събитията на крипто пазара трейдър превърна скромна инвестиция от $368 в удивителните $2 милиона само за три дни.

03.10.2024 17:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.