Home

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

Заедно с това постижение Mpeppe (MPEPE), стартира вълнуваща нова платформа за игри в Telegram, която предлага на потребителите забавно и интерактивно преживяване, докато печелят награди. С игралната платформата на Mpeppe на хоризонта и промоционалния код MPEPE30 за ранните участници, проекта се стреми да установи присъствие в пространството на онлайн игрите и криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Mpeppe (MPEPE) достигна $3 милиона в предварителната си продажба

Предварителната продажба на Mpeppe (MPEPE) вече надхвърли $3 милиона, отбелязвайки значително постижение за проекта. Платформата разглежда този важен етап като отражение на нарастващото доверие на инвеститорите и вълнението около иновативния подход на Mpeppe (MPEPE) към онлайн игрите и децентрализираните финанси (DeFi). Успехът на предварителната продажба сигнализира за силна подкрепа от страна на общността и позиционира проекта за по-нататъшно развитие и растеж, тъй като проектът се движи към стартиране на дългоочакваните си платформи.

Mpeppe (MPEPE) пуска нова платформа за игри в Telegram

Mpeppe (MPEPE) стартира и нова платформа за игри, интегрирана с Telegram, която предоставя на потребителите децентрализирано приложение (dApp) за участие в игри, като същевременно печели токени Mpeppe като награди. Достъпният дизайн на платформата позволява на потребителите да се ангажират директно с екосистемата. За да се стимулират ранните участници, промоционалният код MPEPE30 вече е в действие, като предлага 30% бонус при покупка на токени за ограничен период от време.

Платформата на Mpeppe: Революция в сектора на крипто игрите

Mpeppe (MPEPE) се подготвя да представи нов платформа – задвижвана от блокчейн платформа за игри, която ще даде възможност на потребителите да участват, използвайки токени MPEPE. Mpeppe (MPEPE) съчетава привлекателността на меме културата с нарастващата популярност на криптовалутите в онлайн игрите, създавайки уникално и ангажиращо преживяване. Платформата ще предлага възможност за спечелване на незабавни награди, като дава възможност на играчите да се радват на бързи плащания и намалени транзакционни такси чрез използването на блокчейн технологията. С Mpeppe (MPEPE) играчите ще се насладят на повишена поверителност, сигурност и изживяване без проблеми.

Промоция с 30% бонус за ранните участници

За да отпразнува старта на новата платформа за игри в Telegram, Mpeppe (MPEPE) въведе промоционалния код $MPEPE30, който предлага на потребителите 30% бонус върху техните токени при ранно присъединяване. Този промоционален код има за цел да възнагради ранните участници и да насърчи ангажираността в общността на Mpeppe (MPEPE). Като използват бонус кода $MPEPE30, потребителите имат възможност да увеличат притежанията си и потенциала си за печалба, докато се ангажират с платформата.

Mpeppe (MPEPE): Мощта на меметата и блокчейн задвижват революцията в игрите

С предварителната продажба, достигнала $3 милиона, пускането на новата платформа за игри Telegram и предстоящото стартиране, екипът на Mpeppe (MPEPE) има за цел да окаже значително влияние в областта на онлайн игрите и криптовалутите. Влияние на меме културата, съчетано с предимствата на блокчейн технологията, позиционира Mpeppe (MPEPE) като проект, който трябва да се наблюдава.

За Mpeppe (MPEPE)

Mpeppe (MPEPE) съчетава крипто елементи, както и децентрализирани финанси заедно с онлайн игри, за да предложи уникална платформа за потребителите. Като интегрира блокчейн технологията в своите услуги за игри, Mpeppe се стреми да създаде сигурни, ефективни и възнаграждаващи преживявания за своите потребители.

За повече информация относно предварителната продажба на Mpeppe (MPEPE) потребителите могат да посетят Mpeppe (MPEPE)

Потребителите могат да се присъединят и да станат членове на общността:
https://t.me/mpeppecoin
https://x.com/mpeppecommunity?s=11&t=hQv3guBuxfglZI-0YOTGuQ


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на криптовалутите: Може ли Лайткойн да се върне към славата, докато Етериум се стреми да премине $3,000

Лайткойн може да е на път да се възстанови, след като от юли насам се движи в диапазон под линията на съпротива от $70.

03.10.2024 10:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.