Home

XRP се срина с почти 100% от ATH, докато предварителната продажба на Raboo се развива! Дали $1 е съвсем близо?

03.10.2024 9:18 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP се срина с почти 100% от ATH, докато предварителната продажба на Raboo се развива! Дали $1 е съвсем близо?

Напоследък XRP е в автобуса на борбата - почти 100% спад от най-високата си стойност и все още е на дъното.

Но докато XRP се бави, нещо свежо и вълнуващо краде светлината на прожекторите: Raboo ($RABT) , задвижваната от изкуствен интелект меме монета, която осветява крипто сцената.

Докато XRP се бори с регулаторната драма, предварителната продажба на Raboo се разгръща с пълна сила и е трудно да се пренебрегне потенциалът на този новак да избухне. Може ли Raboo да бъде следващият 100-кратен скъпоценен камък, след като предварителната продажба на криптовалутата се разраства?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


XRP се срива: 85% под ATH и все още се бори

XRP на Ripple е на доста неравностойно пътуване, намирайки се с над 100% под най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $3.84, която през 2018 г. изглежда като преди цяла вечност. През изминалата година XRP почти нямаше много движения, като цените по-често се понижаваха. И тъкмо когато си мислехте, че не може да стане по-зле, Ripple издаде предупреждение за измамници, които се опитват да спечелят пари от тяхната стабилна монета, RLUSD.

Много се говореше за това, че RLUSD потенциално може да запълни пропастта между крипто и традиционните финанси, но SEC хвърли още сянка, наричайки RLUSD „нерегистриран крипто актив“ и отново разбърка кашата с Ripple. Не е чудно, че цената на XRP не е хванала пробив – инвеститорите са оставени на ръба, чакайки нещо, каквото и да е, да се получи.

Raboo: Задвижваната от изкуствен интелект криптовалута

Меме монетите преживяват своя момент и докато OG като Dogecoin проправиха пътя, Raboo ($RABT) навлиза като свежото лице на това диво пътуване. Това не е просто поредната меме монета – тя е обвита с изкуствен интелект и това привлича вниамени. Славата на Raboo се дължи на липсата на данъци за покупка или продажба.

Предварителните продажби като тези на Raboo обикновено изместват големите компании от водата. Ниската пазарна капитализация означава, че може да. има много повече място за изстрелване, а анализаторите сериозно наблюдават Raboo заради огромния му потенциал за печалби.

Но не само потенциалът кара всички да се вълнуват. Технологията за изкуствен интелект на Raboo, наречена Rabooscan, променя правилата на играта. Тя претърсва интернет за най-новите актуални мемета, като подава тези данни към своя изкуствен интелект. Меметата, за които получавате заплата благодарение на механизма „post-to-earn“. Можете да печелите $RABT токени и дори да ги стейквате за пасивен доход, смесвайки мемета с DeFi по начин, по който никой друг проект не го е правил.

Предварителната продажба на Raboo вече е в разгара си, привличайки огромната сума от $2.5 милиона, а цената на токена се е покачила до $0.0057. Говори се, че големите инвеститори обикалят като акули и са готови да приберат каквото е останало, преди цената да се покачи отново. Със своя изкуствен интелект и насочена към общността атмосфера Raboo може да се окаже готова да се превърне в следващото голямо нещо – 100-кратните печалби до четвъртото тримесечие изглеждат по-скоро като реалност, отколкото като мечта.

По начина, по който нещата се развиват, Raboo бързо си създава име на следващата задължителна криптовалута. Ако сте седели отстрани, сега е моментът да направите своя ход.

Крайният резултат

Докато XRP е затънала в рутината, предварителната продажба на Raboo нагорещява обстановката. С покачващите се цени на предварителната продажба и насочващите се китове, експлозивният растеж на Raboo може да е само върхът на айсберга. В момента Raboo се възползва от инерцията си, а кой знае? Може би просто гледаме следващата голяма криптовалута, която може някога да достигне $1, докато XRP остава встрани.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.