Home

Binance ще делистне четири двойки за спот търговия тази седмица

02.10.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще делистне четири двойки за спот търговия тази седмица

Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви плановете си да премахне четири двойки за спот търговия от платформата си като част от редовните си пазарни оценки на качеството.

Решението за изключване на тези двойки от списъка се основава на ниската им ликвидност и обем на търговия – рутинна мярка, целяща да предпази потребителите и да осигури висок стандарт на търговската дейност. Засегнатите двойки са ACE/FDUSD, FIL/BNB, OP/BNB и TRB/FDUSD.

Това изваждане от списъка ще влезе в сила на 4 октомври 2024 г. в 09:00 ч (българско време). Важно е да се отбележи, че това действие засяга само посочените търговски двойки, а не самите токени, което означава, че потребителите могат да продължат да търгуват с тези токени чрез други налични двойки в Binance Spot.

Освен това борсата ще прекрати услугите на Spot Trading Bots за тези двойки по същото време. Потребителите, които използват ботове за търговия за тези двойки, трябва да обмислят актуализирането или отмяната им, за да предотвратят евентуални загуби.

Тази редовна оценка отразява ангажимента на Binance да осигури сигурно и ефективно търговско изживяване за своите потребители. За повече подробности и актуализации потребителите могат да проверят официалния уебсайт на Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един от създателите на Dogecoin обсъди крипто инвестициите си

Били Маркъс, известен като “Shibetoshi Nakamoto”, един от създателите на Dogecoin (DOGE), наскоро обсъди притежаваните от него криптовалути.

02.10.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Банката на Русия ще следи всички международни крипто транзакции в страната

Банката на Русия планира да следи всички трансгранични транзакции с криптовалути през следващите шест месеца, включвайки 19 големи банки като Citibank, MTS Bank и Raiffeisenbank.

02.10.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Етериум трудно ще бъде надминат от други алткойни – Артър Хейс

Основателят на BitMEX Артър Хейс смята, че за други платформи за смарт договори ще бъде “изключително сложно“ да изпреварят Етериум (ETH).

02.10.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Основателите на 3AC пуснаха меме монета, която бързо се срина

Съоснователите на вече несъществуващата компания Three Arrows Capital (3AC) Су Жу и Кайл Дейвис представиха меме токен, наречен “Three Arrowz Capitel”.

02.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.