Home

Новата криптовалута Flockerz стартира ударно в България? Предлага 7,000% стейкинг награди

02.10.2024 13:32 3мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата криптовалута Flockerz стартира ударно в България? Предлага 7,000% стейкинг награди

Flockerz ($FLOCK) е меме криптовалута още от самото начало. Проектът стартира този месец и за кратко време събра над $347,000.

Представяйки се като “Народната меме криптовалута“, най-новото “degen” изкушение на пазара за предварителни продажби предлага удоволствие, което крипто феновете все още не са изпитали: гласуване за печалба с меме токен, който предоставя награди за стейкинг и изграждане на общност.

Какво всъщност е “гласуване за печалба” и как работи? В контекста на Flockerz всичко започва с Flocktopia – революционна децентрализирана автономна организация (DAO), в която всеки притежател на $FLOCK е член.

DAO са блокчейн-базирани управленски структури, които имитират компании, управлявани от акционери. Накратко, те са организации, в които всеки участващ е на равнопоставено ниво и може да упражнява същите управленски и права при вземането на ключови решения за бъдещето на проекта.

Това означава, че $FLOCK е много повече от просто забавна анимационна визия, въпреки че феновете на меме криптовалутите могат да се съгласят, че темата с птиците дава на сектора нов визуален играч след легионите от еднообразни Shiba Inu клонинги.

Kупете $FLOCK

Близък поглед на една от интересните предварителни продажби тази есен

Flockerz обединява общността чрез вземане на решения.

Притежателите на Flockerz (или “Стадото“) оформят бъдещето на проекта, правейки управленски предложения и подобрения, като гласуват за тях, за да гарантират, че всички важни решения се вземат от общността, а не от централизиран орган.

Чрез възнаграждаване на гласуващите с $FLOCK награди, Flockerz стимулира често и активно ангажиране с общността и съгласува интересите на всички към успеха на проекта. Колкото повече се участва, толкова по-голям е шанса за награди.

Около 25% от общо 12 милиарда $FLOCK токена са заделени за стейкинг, като протоколът предлага доходност от 7,020% за монетите, които се заключват за период от две години. Функцията за стейкинг предлага потенциал за пасивен доход, но и връща стабилност в проекта, насърчавайки дългосрочни инвестиции и поддържа ограничено предлагане.

Около 2.4 милиарда $FLOCK (20% от предлагането) са за предварителната продажба, като инвеститорите могат в момента да ги закупят на фиксирана цена от $0.0056559. Според разработчиците на проекта остава по-малко от ден преди $FLOCK евентуално да премине на следващото ниво с цена от $0.0056785.

Същото количество токени е заделено за маркетинг, което осигурява на проекта глобално покритие добри шансове да се появи на борси, като 10% от предлагането (120 милиона $FLOCK) е за резерв за ликвидност на борсите.

Накрая, една четвърт от предлагането ще отиде в хазната на DAO за финансиране и реализиране на развитието на проекта.

Kупете $FLOCK

Oдит и оценка от експертите

Проектът е прозрачен и одитиран. Затова първият етап от пътната карта на проекта бе одит на смарт договора от Coinsult, за да се осигури спокойствие за инвеститорите.

Сега, когато предварителната продажба е в ход, екипът на Flockerz усилено разпространява информацията, а различни инфлуенсъри обръщат внимание, включително Jacob Crypto Bury, който го нарече проект с възможност за 10X.

След предварителната продажба Flockerz планира листване както на централизирани, така и на децентрализирани борси (CEX и DEX). Механизмът за гласуване за печалба ще стартира след листванията.

Flockerz представлява полет в бъдещето на меме криптовалутите, водени от общността. Той предлага привлекателен стимул за инвеститорите да се обединят и заедно да достигнат “връх”. Това само по себе си прави Flockerz една от най-силните нови общности в Web3.

Заинтересованите инвеститори могат да закупят $FLOCK с ETH, BNB, USDT или банкова карта на уебсайта.

Kупете $FLOCK


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Искате да умножите своя Tether? Polygon, Book of Meme и FoxLetFun са три от най-евтините криптовалути!

Тъй като Tether (USDT) е стабилна монета, много инвеститори търсят начини да умножат притежанията си в USDT, като инвестират в евтини криптовалути с висок потенциал за растеж.

02.10.2024 14:27 4мин. четене Kosta Gushterov

Пространството за меме монетите се разраства, тъй като Dogecoin, Raboo и Pepe може да се подготвят за печалби

Докато Dogecoin и Pepe са доказали своята стойност, Raboo се разглежда като следващата криптовалута, която може да избухне.

02.10.2024 13:24 4мин. четене Kosta Gushterov

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin и Shiba Inu преминаха през ценово рали, докато настроенията на пазара бяха бичи; Lunex Network може да е готова да последва примера им

След продължителен период на пазарни разпродажби, който накара крипто ентусиастите да се питат дали бичият пазар е приключил, оптимистичната инерция най-накрая излезе на преден план.

02.10.2024 10:25 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.