Home

Pepe (PEPE) на Ethereum има нов DeFi конкурент с евентуален 1,000% потенциал

02.10.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe (PEPE) на Ethereum има нов DeFi конкурент с евентуален 1,000% потенциал

Макар че Pepe (PEPE) доминира на сцената на меме токените на Етериум от 2022 г. насам, се появява нов претендент, който може да има потенциала да разтърси пазара.

Cutoshi (CUTO), който понастоящем е във фазата на предварителна продажба, се позиционира като сериозен съперник на Pepe.

Със своята уникална комбинация от меме привлекателност и DeFi функционалност някои анализатори прогнозират 1,000% потенциал за растеж на CUTO, ако ранният хайп се превърне в пазарен интерес. Преглед как CUTO се отличава от Pepe и какво означава това за бъдещето на пейзажа на меме монетите в Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pepe (PEPE): Меме монета, която разчупва пазарните тенденции

В настоящия цикъл пазарът на криптовалути се откъсва от традициите. Обикновено Биткойн дава началото на бичи поход, следван от основните алткойни като Етериум, а меме токените изостават. Настоящата пазарна динамика обаче разказва друга история.

Меме токените, особено Pepe, сега се покачват, тъй като инвеститорите на дребно преследват обещанието за извънредно голяма възвръщаемост. Pepe на Етериум, вдъхновен от емблематичното меме „Pepe the Frog“, преживя почти десетократно увеличение, когато скочи от $0.000001300 до над $0.00001085 в началото на 2024 г.

След шест месеца на движение в диапазон Pepe сега се търгува на ниво от $0.00001129 след седмично покачване с 35%. Понастоящем монетата се нарежда на трето място по големина сред меме токените в CoinMarketCap с пазарна капитализация от над $4.75 милиарда към момента на писане на статията.

Успехът на Pepe може да се отдаде на силното му брандиране и ентусиазираната подкрепа на общността. Всепроникващото присъствие на меметата на Pepe в крипто социалните медийни платформи подхрани неговия растеж и пазарен импулс. Не можете да отидете никъде, без да видите тази жаба!

Някои пазарни наблюдатели правят паралели между Pepe и Shiba Inu, която достигна върхова оценка от $40 милиарда по време на бичия период 2020/21 г. Те спекулират, че Pepe, със своята стабилна общност и разпознаваема марка, потенциално може да достигне или надмине тази цифра.

Техническият анализ на дневната графика разкрива, че цената се задържа над ключовото ниво от $0.000011, а следващата точка на съпротива е $0.000013. Анализаторите отбелязват нарушаването на модел на възходящ триъгълник, което може да е сигнал за по-нататъшно поскъпване на цената.

Cutoshi (CUTO): Възходящата DeFi меме монета с евентуален потенциал за растеж до 1,000%

Докато успехът на Pepe демонстрира трайната привлекателност на криптовалутите, вдъхновени от мемета, нов претендент има за цел да съчетае този вирусен потенциал с практическа функционалност. Влезте в Cutoshi, проект, който предефинира децентрализираните финанси (DeFi), като съчетава очарованието на китайската щастлива котка с принципите на Сатоши Накамото.

За разлика от типичните DeFi платформи, Cutoshi има за цел да предложи динамична, управлявана от общността екосистема, която опростява сложните финансови процеси, като същевременно добавя уникален обрат. Основата на екосистемата на Cutoshi е многоверижна децентрализирана борса (DEX), която позволява на потребителите лесно да разменят активи между различни блокчейни.

Друга от отличителните характеристики на Cutoshi е интерактивната система за farming. За разлика от традиционния фарминг, коjто често е пасивен, Cutoshi насърчава потребителите да участват активно, като изпълняват куестове и печелят награди. Този гейминг подход прави процеса по-ангажиращ и подобрява потребителското изживяване, като превръща DeFi в забавно, възнаграждаващо приключение.

Токенът CUTO захранва транзакциите и управлява развитието на платформата. С дефлационен механизъм за купуване и изгаряне предлагането на CUTO намалява с течение на времето, за да стимулира потенциалното повишаване на стойността за дългосрочните притежатели.

CUTO е наличен на най-ниската цена от $0.015 по време на първата фаза на предварителна продажба, което позволява на ранните инвеститори да си осигурят токени, преди цените да се повишат в следващите фази на предварителна продажба. Въпреки това, тъй като целта за първата фаза е почти постигната, времето преди скока на цената в следващата фаза изтича.

Според анализатори това може да е следващата 10x монета, като иновативната DeFi екосистема на Cutoshi, вградената рядкост и нарастващата общност създават предпоставки за евентуален растеж. Тъй като ранните инвеститори си осигуряват $CUTO на цените от предварителната продажба, потенциалът за експоненциална възвръщаемост може да се увеличи, което да превърне Cutoshi в един от най-обсъжданите проекти в крипто пространството.

За повече информация относно предварителната продажба на Cutoshi (CUTO):

https://cutoshi.com/

Присъединете се и станете член на общността:

https://twitter.com/CutoshiToken

https://t.me/cutoshi


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin и Shiba Inu преминаха през ценово рали, докато настроенията на пазара бяха бичи; Lunex Network може да е готова да последва примера им

След продължителен период на пазарни разпродажби, който накара крипто ентусиастите да се питат дали бичият пазар е приключил, оптимистичната инерция най-накрая излезе на преден план.

02.10.2024 10:25 4мин. четене Kosta Gushterov

Портфолиото на този крипто милиардер се отказва от Shiba Inu и Dogecoin, като увеличава дела си в нов токен на цена под $0.10

Един от крипто милиардерите е променил тактиката си и продава Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), две от най-търсените меме монети, за една доста по-малко известна, но много привлекателна криптовалута:Rexas Finance (RXS).

02.10.2024 8:43 5мин. четене Kosta Gushterov

Най-интересните алткойни, които са по-евтини от сутрешното ви кафе: SHIB не попадна в списъка 

Търсите ли следващото голямо нещо в света на криптовалутите, без да харчите цяло състояние? Някои алткойни са толкова достъпни, че можете да ги купите за по-малко от сутрешното си кафе!

02.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.