Home

Крипто гигантът Bitwise подаде заявление за спот XRP ETF

02.10.2024 6:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто гигантът Bitwise подаде заявление за спот XRP ETF

На уебсайта на отдела за корпорации на щата Делауеър се появи ново заявление за борсово търгуван фонд (ETF) за XRP на Bitwise.

Документът с дата 30 септември 2024 г. разкрива, че на тази дата е създаден XRP ETF на Bitwise. CSC Delaware Trust Company, намираща се в Уилмингтън, е посочена като регистриран агент за подаването на документите.

Това заявление не предполага автоматично предстояща регистрация в Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC). Това може да е просто първоначална стъпка, а до официалното подаване на документи в SEC може да останат месеци.

Тази новина идва, след като главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус спомена по-рано през годината, че ETF за XRP е „неизбежен“ след въвеждането на ETF за Биткойн и Етериум в САЩ.

Ако XRP ETF получи одобрение, той ще предостави на институционалните инвеститори регулиран начин за придобиване на експозиция към XRP, което може да повиши както ликвидността, така и приемането на токена.

Спекулациите около ETF за XRP напоследък се увеличават. Още през ноември 2023 г. цената на XRP скочи с 12%, след като се разпространиха фалшиви слухове за подаване на документи за „BlackRock iShares XRP Trust“ в Делауеър. По-късно обаче BlackRock отрече всякаква връзка, а властите в Делауеър сега разследват случаяя.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin отчита ръст на активността в мрежата с началото на октомври

С настъпването на месец октомври интересът към Dogecoin се повишава, за което свидетелства чувствителното увеличение на активността в мрежата.

02.10.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е изправен пред стагнация на цената въпреки ключовите постижения

Cardano продължава да разединява мненията на анализаторите. Някои от тях прогнозират мечи перспективи и предупреждават за по-нататъшни спадове на цените, докато други вярват в дългосрочния ѝ растеж.

02.10.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Binance отправи предупреждения за тези десет алткойна

Binance, водещата крипто борса в световен мащаб, обяви важни актуализации за десет алткойна.

02.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Arbitrum надхвърли 1 милиард транзакции: Какво означава това?

Протоколът от втори слой Arbitrum постигна важен етап, надхвърляйки 1 милиард транзакции от стартирането на основната си мрежа през август 2021 г.

01.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.