Home

Какво мислят крипто анализаторите за сегашното положение на Биткойн (BTC)?

01.10.2024 15:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво мислят крипто анализаторите за сегашното положение на Биткойн (BTC)?

Биткойн отново достигна $64,000 на 1 октомври, след като постави нов рекорд през септември с ръст от 7.3%, по данни на CoinGlass, отбелязвайки най-доброто си представяне за месеца.

Криптовалутата все пак не успя да си връне подкрепата от $65,000, въпреки предишните опити.

Кийт Алън, съосновател на Material Indicators, подчерта, че е важно да се задържи 20-седмичната SMA, за да се избегне повторното тестване на дъната на диапазона.

Той предупреди, че загубата както на 20-седмичната, така и на 200-дневната пълзяща средна стойност може да сигнализира за слабост.

Междувременно търговецът Daan Crypto Trades подчерта ключовите нива на ликвидност при $62,700 и $67,000, маркиращи съответно подкрепа и съпротива.

Той отбеляза, че BTC тества 200-дневната пълзяща средна, над която трудно се задържа тази година, използвайки това ниво като индикатор за инерцията в среден и висок таймфрейм.

По-ниските таймфреймове показват формиране на бича дивергенция между цената и индекса на относителната сила (RSI), според трейдъра Роман, който прогнозира възходящо движение в близък план.

Други анализатори, като Скот Мелкер, се оглеждат покупки по време на спада, тъй като Биткойн установи по-висок връх, затваряйки над $65,000 на седмичната графика.

Михаел ван де Поуп също остава бичи настроен, като очаква нов исторически връх. Той предложи да се купува пов реме на спадове при около $60,500-$61,000, преди BTC да възстанови предишния си исторически връх.

Като цяло пазарните нагласи изглеждат оптимистични, тъй като Биткойн навлиза в четвъртото тримесечие със сериозна инерция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Покупките от Metaplanet предизвикват пазарен оптимизъм

Metaplanet, азиатският еквивалент на MicroStrategy, обяви придобиването на 107 BTC, започвайки четвъртото тримесечие с надежда за рали на водещата криптовалута.

01.10.2024 20:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Етериум ETF изостава толкова от Биткойн според Blackrock

Ръководителят на отдела за дигитални активи на BlackRock Робърт Митчник призна, че търговската активност и притокът на средства за спот Етериум ETF изостават значително от тези на Биткойн ETF.

01.10.2024 18:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Бивш министър на финансите в Китай призова правителството да премахне крипто забраните

Джу Гуаняо призова правителството да преразгледа строгата си крипто забрана, особено след като САЩ приемат по-благоприятни политики спрямо дигиталните активи.

01.10.2024 17:30 1мин. четене Kosta Gushterov

САЩ се завръщат в челните редици на Биткойн притежателите според CryptoQuant

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за пазарни анализи CryptoQuant, наскоро подчерта, че САЩ възвръщат доминиращата си позиция по отношение на Биткойн (BTC) притежавания.

01.10.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.