Home

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

В основата си Rexas Finance (RXS) създава възможност за всеки да притежава физически активи като къщи в целия свят. Това обаче не е просто платформа за продажба на имоти; тя е предстояща криптовалутна буря, която иска да си проправи път сред 10-те най-големи криптовалути в крипто сферата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Понастоящем цената на Rexas Finance е в размер на едва $0.050 по време на третия етап на предварителна продажба. Над $1.4 милиона са вече набрани в предварителната продажба и са продадени над 39 милиона RXS токена; този проект набира скорост. От самото начало Rexas Finance се е изстрелял с повече от 61%, преминавайки от $0.030 на първия етап към сегашната си стойност.

Според предоставена информация RXS ще се покачи с невероятните 300% от настоящата цена от $0.050, след като токените бъдат регистрирани на $0.20. Други пазарни анализатори очакват още по-голям ръст в периода след стартирането на проекта, като някои предполагат, че RXS може да пробие в топ 10 до 2025 г. благодарение на огромния неизползван пазар на реални активи от $900 трилиона.

Защо Rexas Finance (RXS) се откроява

Може би се питате защо Rexas Finance (RXS) е по-различна от тежките играчи като Tron (TRX) и Toncoin (TON). Е, краткият отговор е, че в Rexas Finance е въведена изцяло нова система: токенизиране на реални активи. Вярно е, че мрежите на Tron и Toncoin са доста мощни, но RXS по уникален начин се стреми да проучи до голяма степен неизползваното пространство на токенизиране на физически активи като недвижими имоти, изкуства и стоки. Именно тук се крие истинското обещание на Rexas Finance. Помислете за това: В материални активи като недвижими имоти и произведения на изкуството са заключени приблизително $900 трилиона. Обикновено достигането до реализацията на такива активи с висока стойност се оказва много трудно дори за обикновените инвеститори. Всичко това обаче се променя с Rexas Finance. Имоти и произведения на изкуството вече могат да се купуват онлайн, независимо от местоположението на инвеститора, и без да се разбива банката, както беше преди.

Да предположим, че желаете да инвестирате в къща на плажа на стойност $2,000,000, но не разполагате с такива средства. Е, с RXS ще можете да купите част от нея на каквато сума сте готови. Това е просто улесняване на забогатяването и превръщане на невъзможното във възможно.

Очакват ви колосални печалби

Сега е моментът, в който ще трябва да се подготвите: Понастоящем предварителната продажба на Rexas Finance все още е в начална фаза, но вече показва положителни признаци на растеж . Токенът достигна 61% увеличение от първоначалната сума на предварителната продажба от $0.030 до $0.050. Инвеститорите са готови да реализират 300% печалба до пускането на пазара с одобрената цена на листване от $0.20. И това не е краят. Rexas Finance има цели и дългосрочен растеж, който може да достигне до няколкостотин процента срокове. Някои от анализаторите предполагат, че платформата на RXS ще може да обхване част от пазара на RWA, с размер $900 трилиона, и да изтласка RXS в топ 10 на криптовалутите.

Според разработчиците се очаква към момента на стартирането си Rexas да достигне пазарна капитализация от $15 милиарда, което ще я превърне в една от 10-те най-големи криптовалути. За перспектива, Tron и Toncoin, които също са децентрализирани платформи, се оценяват съответно на $13 милиарда и $14 милиарда към момента на писане на статията. Но поради функцията, която Rexas Finance има като мост между реалните активи и света на блокчейн, тези числа могат в бъдеще да бъдат надминати.

Rexas Finance: Бъдещето на криптовалутите и недвижимите имоти

Дори в пикантна конкуренция, където доминират телекомуникационни конкуренти като Tron и Toncoin, Rexas Finance успява да намери своя идиосинкратичен подход към инвестициите в реални активи. Нейните важни моменти може скоро да настъпят, тъй като тя има текуща цена от $0.050 и място за скок на растежа след старта. На пазара на недвижими имоти на стойност $900 трилиона Rexas Finance не само наивно се втурва да бъде един от водещите играчи на крипто пазара, но и се очертава като решение в глобалния сектор на инвестициите в недвижими имоти. Независимо дали имате опит в инвестициите или тепърва навлизате в света на криптовалутите, Rexas Finance позволява на всеки да участва в един постоянно разширяващ се пазар. Обозначен е следващият епохален етап на инвестиране и това е използването на токени. Ще бъдете ли готови да придобиете фрагмент от него?

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Томбола за раздаване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Може ли революционната AI платформа IntelMarkets (INTL) да победи ралито на Solana? Тези технически показатели казват „да”

Пазарните експерти са възхитени от предварителните продажби на IntelMarlets (INTL).

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.