Home

Pepe и Shiba Inu започват да се възползват от пазарните условия, докато Lunex Network преминава през първия етап за по-малко от 72 часа

30.09.2024 8:49 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe и Shiba Inu започват да се възползват от пазарните условия, докато Lunex Network преминава през първия етап за по-малко от 72 часа

Благодарение на огромния си потенциал за хиперинвестиции и популярността си сред инвеститорите на дребно, мемекоините като Pepe и Shiba Inu са добре известни като едни от най-печелившите експлозивни криптовалути.

В края на септември обаче вниманието неминуемо се насочва към новата DEX платформа за размяна Lunex Network, която съчетава потенциала за огромен хайп със солидни основи и функционалност. Разработчиците са уверени, че Lunex Network може да постигне 1,800% печалба оттук нататък и да осигури на новите инвеститори 100-кратна възвръщаемост до 2025 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pepe се издига като най-обичаната крипто жаба и се подготвя за по-нататъшно експоненциално покачване през четвъртото тримесечие

След дългата суша при меме токените през последните етапи на третото тримесечие Pepe се развива изключително добре заедно с подновения бичи пазар. Само през тази седмица Pepe поскъпна с над 40%, като в процеса на поскъпване премахна една нула, тъй като Pepe се подготвя да затвърди позицията си на един от водещите меме токени в четвъртото тримесечие.

Скокът на Pepe съвпада с нарастващите обеми на транзакциите, което отразява повишения интерес към Pepe в условията на „меме мания“. Одобрението на Артър Хейс, добре познат лидер в крипто пространството, също може да е допринесло отчасти за скока на Pepe.

Pepe все още крие забележителен потенциал за растеж, като множество анализатори прогнозират голямо рали на Pepe по време на изборите в САЩ, особено ако спечели прокриптовалутният кандидат Доналд Тръмп.

Новата мания по меме токените най-накрая предлага облекчение на инвеститорите в Shiba Inu

Изкачването на Биткойн над $65,000 постави началото на нов сезон на меме токените, като Shiba Inu е един от основните бенефициенти. След като се представиха по-слабо в сравнение с други меме токени през тази година, инвеститорите в Shiba Inu най-накрая получиха спасение, тъй като цената на Shiba Inu се покачи с над 25% тази седмица.

Повишението на Shiba Inu идва и след като обемът на SHIB се увеличи от $270 милиона до над $1 милиард тази седмица. Shibarium, мрежа от втори слой, създадена от разработчиците на Shiba Inu, също преживява небивал ръст на таксите, което показва по-високи нива на активност.

Мрежата Lunex прави революция в DEX сектора със своите невиждани досега функции

Lunex Network е несравнима DEX платформа за размяна на валута, която използва потенциала за монументална възвръщаемост по време на този бичи цикъл. Ентусиастите твърдят, че тъй като Lunex Network привлича все повече внимание и китовете започват да се събират бързо, Lunex Network може да предложи на новите инвеститори възможността да видят 100-кратна възвръщаемост до 2025 г.

Съществен елемент на Lunex Network, който я отличава, е пълното премахване на KYC процедурите от DeFi платформата. Това позволява на потребителите да разменят токени в множество блокчейни, като Етериум и Solana, като същевременно запазват пълна анонимност – ключова характеристика за търговците, които ценят неприкосновеността на личния живот и бързия процес на транзакциите.

Платформата Lunex Network също така елиминира необходимостта от портфейли на трети страни като MetaMask или PhantomWallet, което прави целия процес на размяна на токени безпроблемен и ефективен. Потребителите извършват транзакциите почти мигновено в две прости стъпки: избират криптовалутите, които искат да търгуват, и въвеждат адреса на получаващия портфейл само с няколко кликвания.

Lunex Network предлага изключително привлекателен модел за споделяне на приходите, който е особено примамлив за инвеститорите. Като част от този модел платформата откупува част от печалбите си от свободния пазар, като впоследствие преразпределя половината от тях на притежателите на токени, а другата половина – за възнаграждения за стейкинг. Тази структура насърчава дългосрочното държане и възпира потребителите да продават, като по този начин допринася за стабилността на LNEX токена.

Потенциалните инвеститори все още са рано в Lunex Network – новаторска платформа и възможност за ICO, която може да се подготвя да натрупа променящи живота печалби през този цикъл. Със евентуален потенциал за 100-кратни печалби до 2025 г. и огромен потенциал за хайп, Lunex Network може да не остане дълго на $0.0012.

Можете да намерите повече информация за Lunex Network (LNEX) тук:

Уебсайт: https://lunexnetwork.com

Социални мрежи: https://linktr.ee/lunexnetwork


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.