Home

DTX Exchange разкрива VIP отстъпки, които променят правилата на играта, набирайки $3 милиона, тъй като сезонът на алткойните може да наближава 

30.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange разкрива VIP отстъпки, които променят правилата на играта, набирайки $3 милиона, тъй като сезонът на алткойните може да наближава 

DTX Exchange въвежда VIP отстъпки, като в същото време набира $3 милиона, позиционирайки се като ключов играч в условията на ръст на XRP и DOGE. Открийте най-новите тенденции в областта на криптовалутите!

С разгарянето на алткойн сезона с ралито на XRP и Dogecoin (DOGE), DTX Exchange (DTX) разкрива своите променящи правилата на играта и VIP отстъпки, привличайки значително внимание в крипто пространството.

След като успешно набра огромна сума от $3 милиона в текущата си публична предварителна продажба, DTX Exchange изглежда добре подготвена да участва в процъфтяващия пейзаж на крипто пазара.

XRP среща съпротива при $0.5960: Ще доведе ли пробивът до $0.600?

XRP наскоро се опита да се покачи над нивата на съпротива от $0.5850 и $0.5880, като за кратко се покачи до $0.5961. Силният мечи натиск при $0.5960 обаче доведе до корекция, като цената се потопи под ключови нива на подкрепа, включително 50% Фиб корекция. Сега XRP се търгува под границата от $0.5920 и 100-часовата проста пълзяща средна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В перспектива съпротивата за XRP се очаква в близост до $0.5880 и $0.5920. Решително движение над нивото от $0.5960 може да тласне цената към $1, с потенциални цели при $0.6050 и $0.6120 в краткосрочен план.

Dogecoin се приближава до критична съпротива след скок от 5%: Ще последва ли бичи пробив?

Dogecoin (DOGE) отбеляза забележително 5% увеличение на цената, преминавайки критичното ниво 100 ЕМА на дневната графика. Трейдърите са оптимистично настроени, тъй като тя се приближава до 200 ЕМА, с надежда за потенциално обръщане на бичия тренд. Златният кръст, при който краткосрочната пълзяща средна превишава дългосрочната, може да сигнализира за голямо рали, засилвайки доверието в бъдещите ценови движения.

Dogecoin (DOGE) обаче среща значителна съпротива при 200-ЕМА, близо до границата от $0.12. Успешен пробив би могъл да привлече повече купувачи и да потвърди обръщането на тенденцията. Неуспехът да се пробие това ниво може да доведе до отдръпване, като подкрепата вероятно ще бъде около диапазона от $0.10, тъй като натискът от продажби се засилва.

Борсата DTX разкрива VIP отстъпки и набира $3 милиона, тъй като сезонът на алтсезоните е в разгара си

DTX Exchange (DTX) стартира програма за VIP възстановяване на средства, която предлага на трейдърите до 50% обратно от техните търговски такси. Тази инициатива има за цел да привлече търговци с голям обем на търговия, като предоставя по-големи отстъпки при увеличаване на обема на търговията, което прави DTX особено привлекателна за активните потребители. Въпреки това търговците трябва да достигнат минимален обем на търговия, за да могат да се възползват от тези специални отстъпки.

На DTX Exchange (DTX), хората могат да търгуват с много различни активи. Криптовалути, форекс, акции и договори за разлика са само някои от нещата, които можете да търгувате на платформата. Усъвършенстваните инструменти на DTX, като социална търговия, “copy” търговия и ботове за търговия, улесняват и актуализират работата на всички потребители, независимо дали са нови в инвестирането или го правят от известно време.

Освен това DTX успешно набра $3 милиона по време на текущата си фаза на предварителна продажба. Това впечатляващо постижение в предварителната продажба демонстрира нарастващо любопитство и доверие към платформата и към това, което тя може да постигне в рамките на пазара на криптовалути. На цена от само $0.06 DTX е добре позиционирана за продължителен растеж с разгръщането на алткойн сезона.

DTX Exhange: Превъзходна алтернатива на Dogecoin и XRP?

Dogecoin (DOGE) и XRP показаха динамика на цените. Докато DOGE неотдавна нарасна с 5% и се приближи до критична съпротива, XRP направи опит за рали, но се сблъска със съпротива близо до $0.5960. DTX Exchange (DTX) обаче представя по-добра възможност със своята иновативна платформа за търговия.

DTX Exchange се различава от тези утвърдени алткойни, защото разполага с по-усъвършенствани инструменти за търговия, като например социална търговия, copy търговия и ботове за търговия. Тя разполага и с VIP програма за възнаграждения, която променя играта, като предоставя до 50% възвръщаемост на таксите. С публичната предварителна продажба, която регистрира ежедневни етапи в приходите, не искате да пропуснете да разгледате тази обещаваща инвестиционна възможност!

Научете повече:

Купете предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Pepe и Shiba Inu започват да се възползват от пазарните условия, докато Lunex Network преминава през първия етап за по-малко от 72 часа

Благодарение на огромния си потенциал за хиперинвестиции и популярността си сред инвеститорите на дребно, мемекоините като Pepe и Shiba Inu са добре известни като едни от най-печелившите експлозивни криптовалути.

30.09.2024 8:49 4мин. четене Kosta Gushterov

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.